FOLLOW US: facebook twitter

Αν. Μαρίνος: Παράσταση στον υπουργό για μονιμοποίηση συμβασιούχων πυροσβεστών

Ημερομηνία: 19-11-2022 | Συντάκτης:

Πρόταση Μαρίνου προς τους Δημάρχους της Ηλείας

Ο Δήμαρχος Πηνειού σε εκδήλωση της ΠΥ Λεχαινών

Πρόταση προς τους Δημάρχους της Ηλείας να πιέσουν  τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την μονιμοποίηση συμβασιούχων πυροσβεστών,  κατέθεσε ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πηνειού παρευρέθη σε εκδήλωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών με θέμα «Απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου» και στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων:

 «Η Κυβέρνηση οφείλει να κοιτάξει κατάματα τους συμβασιούχους και να τους μονιμοποιήσει, γιατί πραγματικά το αξίζουν. Γιατί δίνουν καθημερινά τον αγώνα που πρέπει αψηφώντας κινδύνους. ΟΙ συμβασιούχοι συνέβαλαν ουσιαστικά στα θετικά αποτελέσματα που είχαμε την αντιπυρική περίοδο που έληξε. Προτείνω όλοι οι Δήμαρχοι της Ηλείας να προβούμε σε παράσταση  στον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας για να του υπενθυμίσουμε την υποχρέωση που έχουμε απέναντι στους συμβασιούχους πυροσβέστες και να τους δοθεί η σιγουριά της μονιμότητας, έτσι ώστε απερίσπαστοι να λειτουργούν υπέρ του κοινού συμφέροντος».

Ο Δήμαρχος  επίσης  συνεχάρη τον Διοικητή της ΠΥ Λεχαινών κ. Θ. Λεβέντη, τους  αξιωματικούς  υπαξιωματικούς, όλα τα στελέχη, μόνιμους, πενταετούς υποχρέωσης  και συμβασιούχους, άνδρες και γυναίκες, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας , για την άριστη συνεργασία που υπήρξε,  για τη στρατηγική που χάραξαν  και τον αγώνα που έδωσαν όλοι οι Πυροσβέστες ώστε η αντιπυρική περίοδος να λήξει ομαλά για τον Κάμπο. «Οι Πυροσβέστες απέδειξαν ότι έχουν ψυχή και ότι η επιτυχία στις πολλές προκλήσεις είναι μονόδρομος» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πηνειού.

Στην εκδήλωση που είχε οργανώσει άρτια ο Διοικητής της ΠΥ Λεχαινών κ. Θεόδωρος Λεβέντης, παρέστη ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Αθανάσιος, ο αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος, ιερείς της πόλης των Λεχαινών, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, ο πρόεδρος ΔΣ Αρχαίας Ολυμπίας ο κ. Σωτήρης Παπαηλιού, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι ΤΚ, ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχος κ. Χριστόφορος Μπόκας, ο Διοικητής της ΠΥ Αμαλιάδας κ. Κων. Χριπάτσιος, ο εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Σωματείου Εποχιακών Πυροσβεστών κ. Π. Ανδριόπουλος κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος