FOLLOW US: facebook twitter

Άμισθος Σύμβουλος του Δημάρχου Πύργου o Γ. Παπανικολόπουλος: Θα συνεργάζονται για θέματα των ΑμεΑ

Ημερομηνία: 02-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Άμισθος Σύμβουλος για θέματα ΑμεΑ. του Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Παπανικολόπουλος, μετά από συνάντησή τους στο Γραφείο του Δημάρχου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Ο  κ. Παπανικολόπουλος θα συνεργάζεται με τον Δήμαρχο Πύργου, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, θα παρέχει προς τον Δήμαρχο γνώμες ή συμβουλές, προφορικά ή γραπτά, χωρίς να παρεμβάλλεται στα διοικητικά ή άλλα όργανα του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Παπανικολοπουλος αναφέρει:

«Δέχτηκα την πρόταση του δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου να συμβάλω κι εγώ με τις δικές μου δυνάμεις προκειμένου η πόλη του Πύργου να γίνει περισσότερο φιλόξενη για τα άτομα με αναπηρία. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ , προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρία, να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση και να μην υπάρχουν αποκλεισμοί.

Με την βοήθεια του Δήμαρχου Πύργου Τάκη Αντωνάκοπουλου που μας έχει δείξει ότι είναι άνθρωπος με ευαισθησία και γνωρίζει λόγο του επαγγέλματος του ως Γιατρός τον καθημερινό αγώνα που δίνουν τα άτομα με αναπηρία πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε την πόλη μας λίγο καλύτερη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την τιμή να μου προσφέρει την θέση του Άμισθου Συμβούλου θέματα ατόμων με αναπηρία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος