FOLLOW US: facebook twitter

Άμισθη σύμβουλος δημάρχου η Έβελυν Καρακίτσου

Ημερομηνία: 03-03-2022 | Συντάκτης:

Με απόφαση του δημάρχου Πύργου, Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, η  Βασιλική (Έβελυν) Καρακίτσου ορίστηκε νέα άμισθη σύμβουλος δημάρχου σε θέματα  Ανάπτυξης – Προγραμματισμού – Ευρωπαϊκών Έργων και Πολιτισμού.

Η κ. Καρακίτσου μετρά μια πολύ επιτυχημένη πορεία 36 χρόνων στο χώρο της Δημόσιας Διοίκησης. Από το 2011 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2021 όπου και συνταξιοδοτήθηκε, διετέλεσε Διευθύντρια Ανάπτυξης στην Π.Ε. Ηλείας, όπου διαχειρίστηκε με επιτυχία από τα πλέον απαιτητικά θέματα όπως αυτά της Μεταφοράς Μαθητών, της Βιομηχανίας και του Εμπορίου, αλλά και Τουριστικής /Πολιτιστικής ανάπτυξης.  Επί 25 ολόκληρα χρόνια υπηρέτησε στην Διεύθυνση Προγραμματισμού πάντα σε θέσεις ευθύνης. Εξαιρετική γνώστρια της Διοίκησης και των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, συμμετείχε σε Αναπτυξιακά Συνέδρια και ημερίδες, και διαχειρίστηκε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Έργα (Interreg Ελλάδα-Ιταλία).

Δραστήρια και μεθοδική στη δουλειά της, την χαρακτηρίζει η εργατικότητα, το οργανωτικό πνεύμα και η εντιμότητα. Στοιχεία που εκτίμησε ο δήμαρχος Πύργου και της ανέθεσε τα νέα της συμβουλευτικά καθήκοντα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος