FOLLOW US: facebook twitter

«Althea apartments» στο Κατάκολο!

Ημερομηνία: 15-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

althea-apartments3

Με ούριο άνεμο ξεκίνησε την λειτουργία του το ξενοδοχειακό συγκρότημα της οικογένειας Βυθούλκα στο Κατάκολο

-Χτισμένο μέσα στο πράσινο με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και θέα το απέραντο γαλάζιο!

Παρουσίαση Ηρώ Ρήγα

Μια κομψή και φινετσάτη  ξενοδοχειακή μονάδα, στολίδι για την περιοχή μας, άρχισε τη λειτουργία της εδώ και ένα περίπου μήνα στο Κατάκολο. Πρόκειται για το «Althea apartments» της οικογένειας Βυθούλκα. Ένα συγκρότημα  γένους… θηλυκού, αφού το όνομά του είναι… λουλούδι, η καλύτερα αρωματικό φυτό!  Αλθαία ή με την κοινή του ονομασία νερομολόχα, βότανο με θεραπευτικές ιδιότητες! Καθόλου λοιπόν τυχαία η ονομασία που επέλεξαν οι ιδιοκτήτες του, αν αναλογιστούμε τα χρώματα και τα αρώματα της Ηλειακής γης και το μοναδικό φυσικό περιβάλλον το οποίο είναι κτισμένο,  μέσα στο πράσινο, με θέα τη θάλασσα του Ιονίου και Κατάκολο.

althea-apartments5

Η απόλυτη αρμονία που εξασφαλίζει στους πελάτες του την ηρεμία και τη χαλάρωση που επιθυμεί ο καθένας από μας όταν κάνει τις διακοπές του. Ξύλο και πέτρα τα βασικά του υλικά, απόλυτα δεμένα και φιλικά με το περιβάλλον,  αυστηρά επιλεγμένα από τον Σταύρο Βυθούλκα που είναι και ο απόλυτος γνώστης του ξύλου με το οποίο χρόνια τώρα ασχολείται.

althea-apartments2

Το ξενοδοχείο «Althea apartments» είναι 3 αστέρων, διαθέτει  8  studios (χωρητικότητας 1-3 ατόμων) και 8 μεζονέτες (χωρητικότητας 4-5 ατόμων),  πλήρως εξοπλισμένα άνετα διαμερίσματα, με μεγάλα και ευρύχωρα μπαλκόνια, όπου μπορείτε να απολαύσετε την χαλαρωτική θέα της θάλασσας και του ουρανού. Είναι κατάλληλο για οικογένειες ή και παρέες με πολλά άτομα, για ζευγαράκια, αλλά και για αυτούς που θέλουν μια μίνι απόδραση!

althea-apartments

Ο κ. Σταύρος Βυθούλκας μας ξενάγησε στους χώρους του και μιλώντας στην Πρωινή μας εξήγησε για ποιο λόγο επέλεξαν να δημιουργήσουν εδώ στον τόπο τους αυτήν την επένδυση και μάλιστα στο Κατάκολο.

«Όλα τα χρόνια της ζωής μου, είμαι εδώ στον Πύργο, επαγγελματίας και ασχολούμαι με το εμπόριο ξυλείας! Πάντα προσπαθώ να αναζητώ νέες ευκαιρίες και να  γίνω κομμάτι της αγοράς, όχι μόνο για εμένα αλλά και για την οικογένειά μου! Πιστεύω ότι το Κατάκολο δίνει την ευκαιρία, όντας και λιμάνι και λόγω της θέσης του, να αναπτυχθεί, όπως και κάνει τα τελευταία χρόνια! Παρουσιάστηκε η ευκαιρία και αποφασίσαμε μαζί με την γυναίκα μου και συνεργάτη μου Ευαγγελία  Γούτσου να δημιουργήσουμε αυτό τον χώρο! Ανέλαβα και διεκπεραίωσα τις οικοδομικές εργασίες με πολύ αγώνα, φυσικά αφού η κρίση είχε ήδη ξεκινήσει! Η επιλογή μου σε ξύλινα πατώματα, ξύλινες οροφές  και κουπαστές τριγύρω στον χώρο είναι αυτό που σου προσδίδει ζεστασιά στον χώρο! Το ξύλο είναι στην ζωή μου πολλά χρόνια και το εμπιστεύομαι σαν επιλογή. Επιπλέον στα ξενοδοχεία που πήγαινα, ένιωθα τον χώρο περιορισμένο, και στόχος μου ήταν από την αρχή να κατασκευαστούν ευρύχωρα δωμάτια, απλοί και εύχρηστοι χώροι! Το αποτέλεσμα το βλέπετε! Παρ όλες τις δυσκολίες που υπήρξαν ανοίξαμε και είμαστε έτοιμοι για αυτό το εγχείρημα!»

althea-apartments4

«Είναι το αποτέλεσμα επιθυμιών και κόπων πολλών ανθρώπων»

Από την πλευρά της η κ. Φωτεινή Βυθούλκα, τόνισε ότι για εκείνην ήταν μια μεγάλη πρόκληση το να συμμετάσχει σε αυτό το εγχείρημα  που πήρε το όνομα «Althea apartments».

«Είναι η τελική μορφή των επιθυμιών και των κόπων πολλών ανθρώπων και κάποιων χρόνων. Τους ευχαριστώ όλους, ιδιοκτήτες και συνεργάτες, γιατί όλοι μαζί μπορέσαμε να προσφέρουμε στο τόπο μας ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή η προσπάθεια θα καρποφορήσει, όπως αντιστοιχεί στην αστείρευτη δημιουργική δουλειά και το όραμα πάνω στα οποία βασίστηκε. Η μεγαλύτερη, ωστόσο, παρακαταθήκη αυτής της ξενοδοχειακής μονάδας, είναι η Κωνσταντίνα και η Γιώτα Βυθούλκα. Η αίσθησή τους για τη φιλοξενία, η ακούραστη εργατικότητά τους και η πρωτοτυπία της σκέψης τους, είναι τα καλύτερα εχέγγυα ότι το ALTHEA APARTMENTS ξεκίνησε μόλις ένα ταξίδι που θα φτάνει πάντα στον προορισμό του.»

althea-apartments6

Τα ηνία αναλαμβάνει η νέα γενιά

Η Κωνσταντίνα και η Γιώτα Βυθούλκα που μπαίνουν και αυτές στην συζήτησή μας, δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους βλέποντας αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα και περιμένουν με χαρά να ξεκινήσει η «Αλθαία»  αυτό το μοναδικό ταξίδι της με ούριο άνεμο.

«Είμαστε και εμείς πολύ χαρούμενες που αυτή η ομαδική προσπάθεια μας απέφερε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα και παίρνει πλέον ζωή. Θέλουμε να προσκαλέσουμε λοιπόν τον κόσμο να μοιραστούμε μαζί  αυτό που δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό.

Το όνομά του ξενοδοχείου μας  προέρχεται από το λουλούδι Αλθαία! Λατινική ονομασία της Αλθαίας είναι Althaea officinalis και στη χώρα μας την συναντούμε και με τα ονόματα δενδρομολόχα ή νερομολόχα η Αλθαία. Το βοτανικό όνομα της μολόχας προέρχεται από την ελληνική λέξη άλθω που σημαίνει «θεραπεύω». Αν παρατηρήσετε το  λόγκο μας έχει το λουλούδι αυτό σαν σύμβολο.

Το Althea apartments είναι ένα 3 αστέρων ξενοδοχείο, διαχειριζόμενο από την οικογένεια μας. Το ξενοδοχείο μας είναι ολοκαίνουργιο και προσφέρει 8 studios (χωρητικότητας 1-3 ατόμων) και 8 μεζονέτες (χωρητικότητας 4-5 ατόμων) πλήρως εξοπλισμένα άνετα διαμερίσματα, με μεγάλα και ευρύχωρα μπαλκόνια, όπου μπορείτε να απολαύσετε την χαλαρωτική θέα της θάλασσας και του ουρανού. Είναι κατάλληλο για οικογένειες ή και παρέες με πολλά άτομα, για ζευγαράκια, αλλά και για αυτούς που θέλουν μια μίνι απόδραση! Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη!

althea-apartments7

Ο χώρος μας προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα για μία άνετη διαμονή. Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει τη δική του κουζίνα, άνετο μπάνιο, καναπέ κρεβάτι , όμορφη βεράντα με θέα τη θάλασσα, air condition, led TV . Επίσης διατίθεται δωρεάν  Wifi  και  δωρεάν πάρκινγκ.

Εκτός από τις υπηρεσίες μας σαν ξενοδοχείο σε πολύ λίγο καιρό θα ανοίξουμε την καφετέρια μας και θα μπορείτε να απολαμβάνετε το καφεδάκι σας στον ζεστό χώρο μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν να δείτε από κοντά και να ζήσετε  τη νέα εμπειρία στο ολοκαίνουριο δημιούργημα μας».

 Althea apartments

Κατάκολο Ηλείας

Τηλέφωνο: +30 26210 41818/41828

Website: www.altheapartments.gr

Mail:  info@altheapartments.gr

Facebook: Althea apartments

Instagram: altheapartments


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος