FOLLOW US: facebook twitter

Αλληλεγγύη για τη ΖΩΗ μέσα από το θέατρο

Ημερομηνία: 09-02-2023 | Συντάκτης:

Πρεμιέρα χθες και συνέχεια σήμερα και αύριο στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ήλιδας για την φιλανθρωπική παράσταση των Heterronymous με το έργο του Θανάση Λυκογιάννη

Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη θα νικήσει! Και όταν αυτό γίνεται μέσα από την Τέχνη και τον εθελοντισμό, αποκτά και μια ιδιαίτερη σημασία.

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η Ομάδα Τέχνης Πολιτισμού και Εθελοντισμού Heterronymous που με το έργο του Θανάση Λυκογιάννη ΖΩΗ έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αμαλιάδας, με μια σπουδαία παράσταση, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη της οικογένειας μιας καρκινοπαθούς νέα γυναίκας, της Ζωής Παρασκευοπούλου από το Βαρθολομιό που δοκιμάζεται από νεοπλασματική νόσο.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν σήμερα και αύριο 9 και 10 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ στον ίδιο χώρο με γενική είσοδο 5 ευρώ. Συγγραφέας και σκηνοθέτης αλλά και πρωταγωνιστής της παράστασης ο Θανάσης Λυκογιάννης και μαζί του στη σκηνή οι πρωτοεμφανιζόμενες ερασιτέχνες ηθοποιοί Ειρήνη Καλογήρου, Κατερίνα Λυκογιάννη και Μαριάννα Βαγενά.

Ένα έργο που γράφτηκε για την Ζωή για να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα ζωής με στόχο να ενωθούμε όλοι και να στηρίξουμε αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε καλύτερα.

Ραντεβού σήμερα και αύριο στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ήλιδας στις 9 το βράδυ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος