FOLLOW US: facebook twitter

Άλλη μια μεγάλη μεταγραφή, ο Σταύρος Κάλλης στον Α.Σ.Σ Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 11-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με άλλη μια μεγάλη προσθήκη συνεχίστηκε η ενίσχυση του Α.Σ.Σ Αμαλιάδας, ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ, όπου με τις κινήσεις που κάνει θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Πρόκειται για τον Σταύρο Κάλλη, έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ της ΕΣΚΑΗ αλλά και των εθνικών κατηγοριών Γ΄ Εθνικής και Β΄ Εθνικής, όπου έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με την φανέλα των Γλαύκου, Εσπέρου και Αχαγιάς ’82.

Με μεγάλες διακρίσεις στο βιογραφικό του αφού έχει κερδίσει ανόδους τόσο σε τοπικό επίπεδο από την Α1 ΕΣΚΑΗ στη Γ΄ Εθνική όσο και από τη Γ΄ Εθνική στη Β΄ Εθνική με Έσπερο και Γλαύκο.

Αγωνίζεται στην θέση των γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα. Είναι δεινός σουτέρ τριών πόντων και τον χαρακτηρίζει η μεγάλη ενέργεια που βγάζει στο παρκέ.

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με την πολύτιμη συμβολή του μεγάλου χορηγού του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, Γιάννη Γιαννακόπουλου, προέδρου της CLEARNET.

Ο Σταύρος Κάλλης δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Κάτι μεγάλο γίνεται εδώ στην Αμαλιάδα. Η προσέγγιση και η ολοκλήρωση της μεταγραφής μου πραγματικά έγινε με υποδειγματικό τρόπο.

Θα δώσω τα πάντα μέσα στο παρκέ για την επίτευξη των στόχων μας. Το ρόστερ μας είναι φοβερό, με τα περισσότερα παιδιά είμαι φίλος. Οι άνθρωποι εδώ στην Αμαλιάδα είναι μπασκετικοί, έχουν μεγάλο όραμα και πλάνο. Καλώ όλους τους φιλάθλους της Αμαλιάδας να στηρίξουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, προσωπικά θα δώσω τα πάντα μέσα στο παρκέ. Καλή χρόνια να έχουμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος