FOLLOW US: facebook twitter

Αλλάζουν πάλι κατεύθυνση Μανωλοπούλου και 28ης Οκτωβρίου;

Ημερομηνία: 24-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα

manolopoulou

Σε νέες κυκλοφοριακές αλλαγές προανατολλίζεται η δημοτική αρχή του Πύργου σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης. Μετά και από μελέτη που έχει κάνει και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα κυκλοφορίες κ. Βλαχαντώνης, είναι στα σκαριά η αλλαγή κατεύθυνσης στο μισό τμήμα της οδού Μανωλοπούλου και στο στο σύνολο της 28ης Οκτωβρίου (πλην πεζοδρόμων).

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μανωλοπούλου θα γίνει και πάλι μόνο άνοδος από το παλιό νοσοκομείο προς την οδό Πατρών. Μια τέτοια αλλαγή αναγκαστικά θα επιφέρει και άλλες στις οδούς με τις οποίες συνδέεται όπως πρωτίστως η  παράλληλη της οδός 28ης Οκτωβρίου και η οδός Κοκκίνου, χωρίς να αποκλείονται και άλλες παρεμβάσεις.

Από τη στιγμή που η οδός Μανωλοπούλου θα γίνει άνοδος, η 28ης Οκτωβρίου θα γίνει και πάλι κάθοδος, δηλαδή οι δύο κεντρικοί άξονες της πόλης θα επανέλθουν στις κατευθύνσεις που είχαν έως πριν μερικά χρόνια, πριν τις αλλαγές που επέφερε η δημοτική αρχή του Μάκη Παρασκευόπουλου.

Μια πιθανή αλλαγή στην οδό 28ης Οκτωβρίου πιθανών να «αχρηστέψει» τους φωτεινούς σηματοδότες στη συμβολή με την οδό Ρήγα Φεραίου. Πάντως από τις γενικότερες αλλαγές που σχεδιάζονται δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις.

Μένει να αποδειχθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα αν οι αλλαγές που έχουν στο μυαλό τους οι ιθύνοντες θα υλοποιηθούν, αλλάζοντας για μια ακόμα φορά τον κυκλοφοριακό χάρτη της πόλης…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος