FOLLOW US: facebook twitter

Αλλαγή μειοδότη για το κολυμβητήριο Πύργου

Ημερομηνία: 08-12-2021 | Συντάκτης:

-Με έκπτωση 21% προβλέπεται η κατασκευή του

Νέα δεδομένα φαίνεται ότι φέρνει στους διαγωνισμούς η εκτόξευση του κόστους των πρώτων υλών, αφού πλέον οι εταιρείες που διεκδικούν έργα, προσανατολίζονται σε πιο ισορροπημένες προσφορές, ενώ οι επιτροπές των διαγωνισμών αξιοποιούν τα νομικά περιθώρια για τη αιτιολόγηση των υψηλών εκπτώσεων.

Στην περίπτωση του διαγωνισμού για την κατασκευή του Κολυμβητηρίου Πύργου, η επιτροπή αποφάσισε να απορρίψει την προσφορά του αρχικού μειοδότη, διότι, αν και προσκλήθηκε, δεν υπέβαλε τις απαιτούμενες βάσει νομοθεσίας διορθώσεις. Κατά συνέπεια, ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος η κοινοπραξία «Ηλιόπουλος Κων/νος-Μαντάς Γεώργιος ΟΕ», με έκπτωση 21% στη προσφορά της.

Πρόκειται για έργο με προϋπολογισμό 785.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της

Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Πύργου προβλέπεται η κατασκευή κτιριακών υποδομών που θα βελτιώσουν αισθητά την πρόσβαση και τη φιλοξενία των αθλούμενων και των συνοδών τους. Συγκεκριμένα προβλέπεται η κατασκευή κτιρίου 100 τ.μ. δύο ενοτήτων, που θα λειτουργήσει ως χώρος αποδυτηρίων σύγχρονων προδιαγραφών και ως χώρος γραφείου, με πρόσβαση από το νότιο τμήμα, όπου θα κατασκευαστεί ανοιχτός στεγασμένος χώρος εισόδου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος