FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Ξενοφών 1-2: Με τα… βέλη του Πάρη στην κορυφή!

Ημερομηνία: 23-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για τον 1ο Όμιλο της Α1 DUOMO-MONK, ο Ξενοφών νίκησε χθες 2-1 τον Αλφειό στο Επιτάλιο και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας ένα βαθμό πίσω του τον Πανηλειακό. Η ομάδα της Κρέστενας άνοιξε το σκορ στο 15΄ με εύστοχο πέναλτι του Πάρη Κωνσταντόπουλου, στο οποίο υπέπεσε ο Μανέτας (χέρι) και στο 25΄, ύστερα από σέντρα του Θ. Καλαντζή, ο Πάρης με δυνατό ανάποδο ψαλίδι αρκετά μέτρα μακριά από την εστία, πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ και έγραψε το 0-2, καταχειροκροτούμενος απ’ όλο το γήπεδο! Ο Αλφειός στο 35΄ μείωσε σε 1-2 με διαγώνιο σουτ του Τζουβάνι και ξαναμπήκε στο παιχνίδι, με το 1-2 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Ξενοφών που από το 57΄ έπαιζε με παίκτη παραπάνω, λόγω αποβολής του Τσιτσιρόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, έχασε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς, κυρίως με Μπακατσέλο, Διονυσόπουλο, Πεσκελίδη, ενώ ο Αλφειός είχε φάση στο 85΄ με τον Παργινό να ισοφαρίσει. Το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους και η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι πέρασε από μια δύσκολη έδρα με τα… βέλη του Πάρη Κωνσταντόπουλου.

 

Αλφειός: Βυθούλκας, Λαμπρόπουλος (75’ Μπεβούδας), Καρανάσης, Τσαντίλης, Μανέτας, Αβραμόπουλος, Λιαρόπουλος (46’ Καλομοίρης), Τζουβάνι, Παργινός, Αγριδιώτης, Τσιτσιρόπουλος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Βαγγόπουλος, Κύτταρης, Τσίτσος, Γ. Καλαντζής (70’ Ηλιόπουλος), Κουτσογιαννάκης, Μιλοσέσκι, Διονυσόπουλος (65’ Πεσκελίδης), Θ. Καλαντζής (80’ Θ. Κωνσταντόπουλος), Π. Κωνσταντόπουλος (80’ Τσιγκούνης), Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος