FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Ξενοφών 1-2: Ανατροπή με Μπακατσέλο ξανά!

Ημερομηνία: 13-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών τα… χρειάστηκε για να υπερκεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Αλφειού, που παρότι αδιάφορος βαθμολογικά, πάλεψε πολύ για να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στα πλέι-οφ. Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι νίκησε 1-2 με ανατροπή στο Επιτάλιο και παρέμεινε στο -3 από τον Ενιπέα, με το άστρο του Μπακατσέλου να λάμπει ξανά, όπως και στο ντέρμπι με τον Ενιπέα στην Κρέστενα. Ο νεαρός και συνάμα ταλαντούχος επιθετικός  σκόραρε εκ νέου το νικητήριο γκολ του Α.Ο. Ξενοφών στο 84΄ και μάλιστα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το έκανε και πριν μια εβδομάδα κόντρα στον Ενιπέα. Πήρε τη μπάλα κοντά στο κέντρο, έκανε σλάλομ, έφτασε έξω από τη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Νωρίτερα, η ανατροπή είχε ξεκινήσει από τον Κυριάκο Αναμουρλίδη, που παρότι αμυντικός, συνηθίζει να σκοράρει, όντας ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα όσο και στο δημιουργικό κομμάτι,  και αυτό έκανε στο 68΄. Ο Μπακατσέλος σέντραρε από αριστερά και ο Αναμουρλίδης με προβολή ισοφάρισε 1-1.

Ο Αλφειός ήταν πολύ καλός στο α΄ ημίχρονο και πέρα από το γκολ του Κανάνι στο 7΄ (μετά από κάθετη του Αβραμόπουλου) θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα σε κάποια από τις δύο φάσεις που είχε με τον Αγριδιώτη και να πάει με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια. Και πέραν αυτού, ο σκόρερ έφτασε κοντά και στο 2-1 στο 80΄, όταν σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά απέκρουσε ο Κουτρουμπής. Κάπως έτσι ο Ξενοφών πέρασε από το Επιτάλιο και το προσεχές Σάββατο θα υποδεχτεί τον Αλφειό στην Κρέστενα.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Στάθης Χαραλαμπόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Πρίφτης, Δρογγίτης, Μανέτας, Τεκερλέκης, Δαβουρλής (49΄ λ.τρ. Σεμπέκος), Καλατζής (69΄ Μακρής), Αβραμόπουλος, Αγριδιώτης, Κακολύρης (65΄ Πεσκελίδης), Κανάνι (88΄ Τριανταφυλλόπουλος).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Ηλιόπουλος (46’ Πλατανίτης), Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέσκι, Παναγόπουλος (67’ Χαραλαμπόπουλος), Μπουτσικάκης, Δημάκης, Μούτσος, Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος