FOLLOW US: facebook twitter

Alfeios River Festival στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Αλφειού Κρεστένων

Ημερομηνία: 01-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Η Περιβαλλοντική και Φυσιολατρική ομάδα Καλυβακίων «Ιέραξ» διοργανώνει για πρώτη φορά το Alfeios River Festival το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:00 στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Αλφειού-Καλυβάκια Κρεστένων.

Στα πλαίσια του 1st Alfeios River Festival θα διοργανωθεί συναυλία στην οποία θα λάβουν μέρος συγκροτήματα από Πύργο, Πάτρα καθώς και Καλαμάτα τα οποία είναι οι  Perfect Μess, GO, Cockblockers , High Priest’s Incense και οι Ohanzee.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια εορτασμού της παγκόσμιας μέρας νεολαίας καθώς και για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής και συγκεκριμένα του Αλφειού, ποταμού που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την ευρύτερη περιοχή και για ολόκληρη την Ηλεία.

Τα έσοδα θα διατεθούν  για την αγορά φαρμάκων, πρώτων βοηθειών καθώς και ενός απινιδωτή  για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της γύρω περιοχής.

Επίσης μέρος των εσόδων θα διατεθούν για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Τιμή εισιτηρίου 4 ευρώ μαζί με μπύρα, για πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε στην σελίδα μας στο facebook: Alfeios River Festival καθώς και στα τηλέφωνα 1) 6946686332 2) 6984103504.

Xορηγοί επικοινωνίας Hit channel και Vox 103,3.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος