FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Πέλοπας 3-2: Μάχη με νικητή τον Αλφειό

Ημερομηνία: 12-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός Επιταλίου νίκησε 3-2 τον Πέλοπα Πύργου με ανατροπή και επέστρεψε στις νίκες φτάνοντας τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι «μελανόλευκοι» του Πύργου προηγήθηκαν στο 25΄ με κοντινό πλασέ του Λιαμπότη και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 36΄ όταν ο Αγριδιώτης εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Μικελόπουλου σε σουτ του Πεσκελίδη και στην επαναφορά σκόραρε. Το 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Αλφειός μπήκε δυνατά και απείλησε με την κεφαλιά του Ραυτόπουλου που έφυγε ελάχιστα άουτ και με κοντινό σουτ του Αγριδιώτη που απομάκρυνε ο Μικελόπουλος. Τελικά έκανε το 2-1 στο 55΄ με δυνατό σουτ του Ραυτόπουλου. Ο Πέλοπας είχε χαμένο τετ-α-τετ του Κανελλόπουλου στο 58΄ (απέκρουσε ο Βυθούλκας) και ισοφάρισε 2-2 στο 61’ με ωραίο γυριστό σουτ του Λιαμπότη. Εντούτοις, δύο λεπτά μετά η ομάδα του Κώστα Μπακάλη κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παπαγεωργίου μετά από σουτ του Ραυτόπουλου. Ο Ραυτόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Πέλοπας πίεσε για την ισοφάριση και ο Γεωργίου έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Ο Αλφειός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δ. Νικολόπουλου με δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα στο 80’.

Αλφειός: Βυθούλκας, Λιαρόπουλος, Ν. Νικολόπουλος (76’ Καλομοίρης), Τσαντίλης, Μανέτας, Τεκερλέκης, Δ. Νικολόπουλος, Αβραμόπουλος, Αγριδιώτης, Πεσκελίδης (87’ Π. Νικολόπουλος), Ραυτόπουλος.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Χριστακόπουλος, Καλαθάς, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος (85’Λιάβας), Δ. Πλατής (79’ Μπαχούρος), Δαβουρλής, Λιαμπότης, Αστερόπουλος, Δημητρόπουλος (57’ Γεωργίου), Κανελλόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος