FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Πέλοπας 3-2: Δύο στα δύο με ανατροπή

Ημερομηνία: 08-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός νίκησε 3-2 με ανατροπή τον Πέλοπα Πύργου στο Επιτάλιο και έκανε το δύο στα δύο στον 1ο Όμιλο. Ο Πέλοπας προηγήθηκε αλλά έμεινε με δέκα παίκτες στο 30΄ κι έτσι δεν κατάφερε να φύγει με βαθμολογικό όφελος από το Επιτάλιο. Η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή άνοιξε το σκορ στο 15΄ με τον Παπαγεωργίου ύστερα από κόρνερ του Χαραλαμπόπουλου και στο 25΄ ο Αλφειός είχε δοκάρι με τον Παργινό. Πέντε λεπτά μετά ο Δ. Πλατής αντίκρισε την 2η κίτρινη-κόκκινη για μαρκάρισμα, γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των «μελανόλευκων».

Με παίκτη παραπάνω ο Αλφειός πίεσε στο β΄ μέρος και έφτασε στην ανατροπή. Στο 55΄ ο Τζουβάνι αξιοποίησε σέντρα του Τσαντίλη (1-1) και στο 68΄ ο Παργινός με εντυπωσιακό γυριστό σουτ σημείωσε το 2-1. Στο 87΄ ο πολύπειρος Γιώργος Τσαντίλης εκτέλεσε απευθείας κόρνερ, η μπάλα βρήκε και τον Χριστακόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1. Στις καθυστερήσεις ο νεαρός Κορομηλάς διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Αλφειός: Βυθούλκας, Τσιτσιρόπουλος, Καρανάσης, Τσαντίλης (87’ Μαραγκός), Μανέτας, Τεκερλέκης, Τζουβάνι, Βαραμπούτης (65’ Καλομοίρης), Παργινός, Αγριδιώτης, Αβραμόπουλος (85’ Λαμπρόπουλος).

Πέλοπας: Πετρόπουλος, Χριστακόπουλος, Β. Πλατής (79’ Παπαδάτος), Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δ. Πλατής, Γεωργίου, Χαραλαμπόπουλος (60’ Δαβουρλής), Δασκόπουλος (60’ Κορομηλάς), Δημητρόπουλος (88’ Μπουλούτας), Βαρδάρης (46’ Κανελλόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος