FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Ολυμπιακός Ζ. 1-3: Δυνατός ο Ολυμπιακός

Ημερομηνία: 06-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως πέρασε από το Επιτάλιο με 1-3 και δείχνει δυνατός στη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς μετά την ήττα του Ενιπέα στην Κρέστενα,  πλησίασε και αυτός στους τρεις βαθμούς την πρωτοπόρο ομάδα του Λαντζοΐου.

Μόλις στο 12’ ο Αλφειός έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπάρκα, επειδή έβρισε φίλαθλο. Με αριθμητικό πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός είχε την εδαφική υπεροχή και στο 30΄ ο Παναγόπουλος είχε κεφαλιά μόλις άουτ.

Στο 42’, όμως, οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κανάνι πάσαρε στον Αβραμόπουλο, που νίκησε τον Τσάμπρα, με τη μπάλα να παίζει άσχημο παιχνίδι στον γκολκίπερ του Ολυμπιακού καθώς  η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο σώμα του, απ’ όπου κατέληξε στα δίχτυα (1-0). Εντούτοις στην εκπνοή του ημιχρόνου, οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με κοντινή κεφαλιά του Παπαγεωργίου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ (1-1).

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πίεσε για τη νίκη και αφού στο 60’ ο Χριστόπουλος πλάσαρε άουτ, στο 63’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Στροφύλλα από τον Θεοδωρακόπουλο. Σε αυτή την φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα πως  προηγήθηκε οφσάιντ. Ο Παναγόπουλος εκτέλεσε το πέναλτι κι έκανε το 1-2. Το τελικό 1-3 ήρθε στο 72’ με κοντινό πλασέ του Στροφύλλα, μετά από πάσα του Έλιοτ, ενώ ο Αλφειός στο 80’ έχασε πολύ καλή ευκαιρία, όταν ο Αβραμόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Τσάμπρα, αλλά απέκρουσε με τα πόδια ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Πρίφτης (88’ Τριανταφύλλοπουλος), Μακρής (72’ Πεσκελίδης), Μανέτας, Δρογγίτης, Δαβουρλής, Αβραμόπουλος, Τεκερλέκης, Μπάρκας, Κακολύρης (75’ Σεμπέκος), Κανάνι.

Ολυμπιακός Ζ.: Τσάμπρας, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Καββαθάς, Ντάβαρης (46’ Μπιμπής), Στροφύλλας (81’ Ασημακόπουλος), Έλιοτ (90’ Ζαχαρόπουλος), Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Κατσώλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος