FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Ολυμπιακός Σ. 3-4 πέναλτι: Στους «4» ο Ολυμπιακός

Ημερομηνία: 21-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ηλείας, επικρατώντας στα πέναλτι του Αλφειού στο Επιτάλιο με 3-4. Η κανονική διάρκεια ήταν 1-1 όπως και η παράταση και η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου αποδείχτηκε πιο τυχερή στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι και πήρε την πρόκριση στους «4» του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει την.

Το α΄ ημίχρονο δεν είχε φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τους ποδοσφαιριστές να αναλώνονται σε μάχες κέντρου. Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ του Μπούτσι έκανε το παιχνίδι πιο ανοιχτό. Στο 48΄, λοιπόν, ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-1. Στο 55′ ο Αλφειός προσπάθησε να απαντήσει αλλά το πλασέ του Αγριδιώτη από πλάγια θέση, έδιωξε σε κόρνερ ο Κόλλιας. Στο 62′ απευθείας φάουλ του Πεσκελίδη πέρασε άουτ και δύο λεπτά μετά, ο Χοτζάι με τον ίδιο τρόπο σημάδεψε τη συμβολή των δοκαριών! Στη συνέχεια της φάσης την  κεφαλιά του Κ. Τσακοπιάκου μπλόκαρε ο Θεοδωρακόπουλος.  Στο 87′ ήρθε η ισοφάριση. Ο Καλαντζής έκανε σέντρα, πήρε την κεφαλιά ο  Μπάρκας, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και ο Μανέτας με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1). Στο 90′ ο Καλαντζής μπήκε μόνος στη περιοχή και σούταρε άουτ και στο 92΄ ο ίδιος παίκτης, ύστερα από αντεπίθεση, πλάσαρε πάνω στον Κόλλια!

Έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο ρυθμός έπεσε, δεν υπήρχαν φάσεις και οι δύο ομάδες πήγαν στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, με τον Ολυμπιακό να μην έχει το Λάμπη Μαρκόπουλο που αποβλήθηκε στο 120΄ με δεύτερη κίτρινη.

Εκεί επικράτησε ο Ολυμπιακός Σαβαλίων με 3-4, για τον οποίο ευστόχησαν οι Χοτζάι, Μπουγονικολός, Κ. Τσακοπιάκος και Αντωνόπουλος (αστόχησε ο Γιαννακόπουλος-απόκρουση Θεοδωρακόπουλου).  Για τον Αλφειό βρήκαν δίχτυα οι Πεσκελίδης, Κανάνι, Μπάρκας. Το πέναλτι του Δαβουρλή πέρασε άουτ και του Κακολύρη απέκρουσε ο Κόλλιας.

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Πρίφτης, Λιαμπότης (83′ Μακρής), Μανέτας, Δρογγίτης, Δαβουρλής, Αγριδιώτης (63′ Καλαντζής), Κακολύρης, Μπάρκας, Πεσκελίδης, Κανάνι.

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Μπουγονικολός, Σαββανίδης, Χοτζάι, Μ. Μαρκόπουλος, Χ. Μαρκόπουλος, Θ. Τσακοπιάκος (56′ Γιαννακόπουλος), Κ. Τσακοπιάκος, Μπούτσι, Αβραμόπουλος (117′ Κατσίγιαννος), Αντωνόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος