FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Ολυμπιάδα 3-2: Επέστρεψε στην 3η θέση

Ημερομηνία: 14-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο Επιτάλιο ο Αλφειός νίκησε 3-2 την Ολυμπιάδα και επέστρεψε στην 3η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τον Πέλοπα. Η ομάδα του Κώστα Μπακάλη, που αγωνίστηκε χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, Αντώνη Παργινό, ήταν πολύ καλή στο α΄ ημίχρονο, πέτυχε δύο γκολ, ενώ από δύο στημένα του Τσαντίλη η μπάλα προσέκρουσε στο επάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού. Ο Τζουβάνι έκανε το 1-0 στο 10΄ με συρτό σουτ έξω από την περιοχή και ο Αγριδιώτης με κεφαλιά από σέντρα του Τσαντίλη το 2-0 στο 40΄. Στην επανάληψη, στο 55΄ ο Αβραμόπουλος με κεφαλιά από φάουλ του Τσαντίλη έγραψε το 3-0. Η Ολυμπιάδα αντέδρασε από κει και πέρα και σκόραρε δύο φορές σε δέκα λεπτά. Στο 70΄ από φάουλ του Ν. Ροδόπουλου ο Μπάρκας βγήκε στην πλάτη της άμυνας και μείωσε 3-1 και στο 80΄ ο Ν. Ροδόπουλος κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπάρκας και μείωσε σε 3-2. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι παίκτες του Χρ. Γκρίλλα πίεσαν, αλλά ο Αλφειός δεν απειλήθηκε περαιτέρω.

Αλφειός: Βυθούλκας, Τσιτσιρόπουλος, Καρανάσης, Τσαντίλης, Μανέτας, Τεκερλέκης, Δρογγίτης (60΄ Καλομοίρης), Τζουβάνι, Αγριδιώτης, Αβραμόπουλος, Λαμπρόπουλος (75΄ Βαραμπούτης).

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Κολοβάδης, Φωτακόπουλος, Στ. Μπίρμπας, Αγγελόπουλος (46΄ Μπατουδάκης), Γ. Μπίρμπας, Δ. Μπίρμπας, Ν. Ροδόπουλος, Διαμαντάκος (70΄ Γ. Ροδόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Μπάρκας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος