FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Νίκη Τραγανού 3-2: Σπουδαία νίκη-πρόκριση στην παράταση

Ημερομηνία: 20-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός απέκλεισε τη Νίκη και προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ηλείας

 

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι χθες στο Επιτάλιο, ο Αλφειός νίκησε 3-2 στην παράταση τη Νίκη Τραγανού, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 88΄ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ηλείας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Βάρδας. Μια παλικαρίσια πρόκριση για τους «πράσινους», που διαγράφουν πολύ καλή πορεία και στο Κύπελλο. Η Νίκη παρουσίασε μέτρια εικόνα και πλέον ρίχνει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Κώστα Μπακάλη προηγήθηκε στο 45΄ με σουτ του Καλαντζή από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 48΄ ο Τσάμπρας απέκρουσε πλασέ του Γεωργιόπουλου από καλή θέση.

Στο 69΄ ο Αλφειός έχασε  τριπλή ευκαιρία για να κλειδώσει την υπόθεση-πρόκριση,  όταν αρχικά το πλασέ του Αγριδιώτη βρήκε στα σώματα, εν συνεχεία κεφαλιά του Τριανταφύλλη έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί της Νίκης και νέο σουτ του Αγριδιώτη βρήκε και αυτό στα σώματα!

Στο 72΄ το σουτ του Τσαντίλη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ και στο επόμενο λεπτό η προσπάθεια του ίδιου παίκτη σταμάτησε στον Τσάμπρα. Στο 75΄ το σουτ του Βατσή έφυγε άουτ και στο 88΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αγριδιώτης. Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη συνέχισε να ασκεί πίεση και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γεωργιόπουλος με απευθείας φάουλ ισοφάρισε 1-1 και εν συνεχεία ξέσπασαν διαμαρτυρίες των γηπεδούχων προς τον διαιτητή Γκατζόπουλο, υποστηρίζοντας πως είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ (μπήκε στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί ο Πρόεδρος του Αλφειού, Ανδρέας Γκιόκας). Το παιχνίδι διεκόπη για αρκετά λεπτά, επανάρχισε και τελείωσε με 11 λεπτά καθυστέρηση, ενώ ένα λεπτό πριν τη λήξη, το σουτ μέσα από την περιοχή του Γεωργιόπουλου δεν βρήκε στόχο.

Στην παράταση, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Αλφειός σκόραρε δύο φορές. Στο 94΄ έκανε το 2-1  με ψηλοκρεμαστό σουτ του Τριανταφύλλη από βολέ του Τσάμπρα  και στο 105΄ το 3-1 με κεφαλιά του Πρίφτη από εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλη.

Στη συνέχεια η Νίκη πίεσε, είχε δύο καλές φάσεις για γκολ με τους Δ. Κολοτούρο και Βατσή και στο 117΄ ο Γεωργιόπουλος κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαντίλης, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Αλφειός: Τσάμπρας, Πρίφτης, Δρογγίτης (113′ Καλομοίρης), Αβραμόπουλος, Κωτσάκης, Τεκερλέκης, Μάζης, Τζουβάνι, Αγριδιώτης, Νικολόπουλος, Καλαντζής (67′ Τριανταφύλλης-111′ λ.τρ. Λυμπερόπουλος).

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος (106΄ Δ.  Κασσιανός), Χ. Κολοτούρος, Τσαντίλης, Γαργαρώνης, Γκρίλλας, Βουρτσάνης (65′ Ι. Κασσιανός), Βατσής, Δ.  Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Καλογερόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος