FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Νίκη Τραγανού 0-0: Ο Τσάμπρας κράτησε το μηδέν!

Ημερομηνία: 18-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αλφειός και Νίκη Τραγανού αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα χθες στο Επιτάλιο. Η Νίκη ήταν καλύτερη στο α΄ ημίχρονο και στο 15’ το δυνατό σουτ του Ν. Κολοτούρου έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 30’ ο Τσάμπρας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Βουρτσάνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο γκολκίπερ του Αλφειού απέκρουσε και στο 33’ το πλασέ του Γεωργιόπουλου. Ο Αλφειός απείλησε πρώτη φορά στο 40’ με σουτ του Τζουβάνι  που πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη ο Αλφειός μπήκε καλύτερα και στο 48’ ο Αντωνόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Αγριδιώτη μέσα από την περιοχή. Στο 55’ ,όμως, ο Πρίφτης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα και αποβλήθηκε.  Λίγο μετά η επικίνδυνη σέντρα – σουτ του Γιάννη Κασσιανού κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης  ο Τσάμπρας αντέδρασε σωτήρια σε κοντινή προβολή του Δ. Κολοτουρου. Στο 65’ ο Ν. Κολοτούρος σούταρε ψηλά  άουτ και στην τελευταία καλή στιγμή του ματς, ο Αντωνόπουλος απέκρουσε  το δυνατό σουτ του Τριανταφύλλη έξω από την περιοχή.

Αλφειός: Τσάμπρας, Πρίφτης, Δρογγίτης, Κωτσάκης, Μανέτας, Τεκερλέκης, Καλαντζής (77’ Πεσκελίδης), Τζουβάνι, Τριανταφύλλης (85’ Μάζης), Αβραμόπουλος, Αγριδιώτης (68’ Γκουβέρος).

Νίκη: Αντωνόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Ι. Κασσιανός (75’ Κωστόπουλος), Γαργαρώνης, Βουρτσάνης (67’ Παπαβασιλείου), Καλογερόπουλος, Βατσής, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος