FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Λ. Αστέρας 0-1: Έλαμψε στο Επιτάλιο!

Ημερομηνία: 21-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε στο γήπεδο Επιταλίου, όπου ο Λ. Αστέρας, παίζοντας δυνατά και αποφασιστικά, πήρε σπουδαίο διπλό στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο αμυντικός Ξενόφος στο 62΄, όταν προωθήθηκε, κέρδισε κόρνερ, το εκτέλεσε, στέλνοντας με χαμηλό σουτ τη μπάλα στα δίχτυα, μπροστά στην εμβρόντητη άμυνα των γηπεδούχων. Το γκολ αυτό επέδρασε θετικά στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με καρδιά λεόντων πάλεψαν το παιχνίδι και δεν το άφησαν ούτε στιγμή. Και ναι μεν είχαν παραταχθεί με διπλή άμυνα ζώνης, όμως και ο Αλφειός δεν αντέδρασε όπως έπρεπε. Ήταν ασύνδετος, έπαιξε λανθασμένα και μοιραίως περίμενε από στημένη μπάλα να πετύχει γκολ, αφού ο αγωνιστικός χώρος από τη συνεχόμενη βροχή στο β΄ μέρος δεν τον ευνοούσε. Εντούτοις, οι γηπεδούχοι, πρέπει να πούμε πως άφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτο το α΄ ημίχρονο, όταν με ευνοϊκό άνεμο ενεργούσαν χωρίς συνοχή και βεβιασμένα. Και το μοναδικό καλό σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ στο α΄ ημίχρονο, ήταν αυτό του Αγριδιώτη στο 37΄, ενώ στο 83΄ σουτ του Πεσκελίδη έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 92΄ ένα άλλο σουτ του Μπάρκα αποκρούστηκε επί της γραμμής.

Ξεχώρισαν από το νικητή όλοι οι αμυντικοί και οι Βυθούλκας, Λιαρόπουλος, Τσιτσιρόπουλος. Από τον Αλφειό ξέφυγαν από την μετριότητα οι Πεσκελίδης, Μανέτας. Καλή η διαιτησία του Σταυρόπουλου.

 

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Πρίφτης, Καλαντζής (70΄ Κανάνι), Μανέτας, Δρογγίτης, Δαβουρλής, Αγριδιώτης, Αβραμόπουλος, Μπάρκας, Πεσκελίδης (76΄ Μακρής).

Λ. Αστέρας: Βυθούλκας, Παναγιωτόπουλος, Τσέλλος, Ξενόφος, Μουγκός, Χριστακόπουλος, Λιαρόπουλος (85΄ Καββαθάς), Νεοφώτιστος (90+΄ Μαχαίρας), Καραντώνης (72΄ Βασιλακόπουλος), Σέφα (80΄ Σακέλλης), Τσιτσιρόπουλος.

Παύλος Κ. Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος