FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός Επιταλίου-Ηλειακός Βαρθολομιού 0-0: Ισοπαλία με «φωνές»

Ημερομηνία: 30-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο Επιτάλιο, Αλφειός και ο Ηλειακός Βαρθολομιού, κόλλησαν στο μηδέν. Οι γηπεδούχοι του Κώστα Μπακάλη είχαν τα ηνία του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά δεν δημιούργησαν  σπουδαίες φάσεις για γκολ. Σε μία από αυτές,  στο 40΄ ο Μάζης βρέθηκε απέναντι από τον Κολίντζα, αλλά  δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά, με τον Αλφειό να διαμαρτύρεται για τράβηγμα και  πέναλτι που δεν δόθηκε.

Οι ερυθρόλευκοι του Μιχάλη Καλαρίτη, στάθηκαν καλά και είχαν φάσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με τον Κουλούρη και τον Πέτρο Τσουκαλά. Στο 65’ ο Αλφειός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τεκερλέκη καθώς ο διαιτητής θεώρησε πως ήταν ο τελευταίος παίκτης, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα και για αυτή την απόφαση.

Αλφειός: Τσάμπρας, Δρογγίτης (55’ Πεσκελίδης), Λιαμπότης, Μανέτας, Κωτσάκης, Τεκερλέκης, Καλαντζής (75’ Καλομοίρης), Πρίφτης, Αγριδιώτης, Μάζης, Γκουβέρος.

Ηλειακός: Κολίντζας, Μπελεκούκιας, Χατζηγιάννης, Γιούλης, Α. Μαργαρώνης, Σπ. Μαργαρώνης (65’ Λόξας), Δ. Τσουκαλάς, Π. Τσουκαλάς, Κορκός (75’ Μπινιάρης), Κουλούρης (85’ Τσιράκης), Αντωνάτος (46’ Ραυτόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος