FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Δόξα Ν.Μ. 0-1: Φουλ για πλέι-οφ

Ημερομηνία: 25-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας πέτυχε μεγάλο διπλό στο Επιτάλιο επί του Αλφειού με 0-1 επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη είναι πλέον στην 5η θέση, μόλις ένα πόντο πίσω από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, με 8 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά! Έτσι, ελπίζει και αυτή βάσιμα σε συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Κουλούρης στο 25’, με τους νικητές να έχουν άλλη μια καλή φάση με τον Μπακάλη. Ο Αλφειός, που υποχώρησε στην 6η θέση, είχε φάσεις με τους Κανάνι,  Μακρή, ενώ φωνάζει για πέναλτι σε ανατροπή του Θεοδωρακόπουλου από τον Καμαρινό στην τελευταία φάση του αγώνα κι ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει!

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Πρίφτης (70’ Σεμπέκος), Λιαμπότης, Μανέτας, Δρογγίτης, Δαβουρλής, Κακολύρης, Κανάνι, Αγριδιώτης, Μακρής, Καλαντζής.

Δόξα Ν.Μ.: Τριχάς, Μπακάλης (75’ Αγγελόπουλος), Μπλετσάκης, Μούζος, Κυριαζής, Καμαρινός, Δημητρόπουλος, Τσιρίκος (60’ Χριστόπουλος), Κουλούρης, Παναγόπουλος, Καζαντζής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος