FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Δόξα Ν.Μ. 2-1: Σπουδαίο τρίποντο στο φινάλε με Ραυτόπουλο

Ημερομηνία: 28-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, στο Επιτάλιο, ο Αλφειός νίκησε 2-1 τη Δόξα Ν. Μανωλάδας, δείχνοντας πως θα διεκδικήσει και φέτος ένα καλό πλασάρισμα. Η Δόξα, από την άλλη, είχε σπουδαίες ευκαιρίες να φύγει ακόμα και με το τρίποντο μετά το 1-1, ενώ φωνάζει για ένα πέναλτι με το σκορ στο 0-0, σε ανατροπή του Παπαδάτου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α΄ ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 23΄ με «κεραυνό» του Δ. Νικολόπουλου και το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Δόξα έγινε πιο επιθετική και στο 63΄ ισοφάρισε με «ψαλιδάκι» του Παπαδάτου. Στο 75΄ οι «αετοί» είχαν δοκάρι με τον Πυρρή και στο 82΄ με τον Παντελή! Τελικά, ο Αλφειός ήταν που σκόραρε, στο 87΄ με τον έμπειρο επιθετικό Παναγιώτη Ραυτόπουλο, ο οποίος από μπαλιά του Τσαντίλη, χάρισε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Αλφειός: Βυθούλκας, Πρίφτης, Δρογγίτης, Τσαντίλης, Μανέτας, Τεκερλέκης, Δ. Νικολόπουλος, Αβραμόπουλος, Αγριδιώτης (70΄ Π. Νικολόπουλος), Πεσκελίδης (90΄ Λιαρόπουλος), Ραυτόπουλος.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπλετσάκης, Πυρρής, Τσίτσαρης, Σδρόλιας, Κωστόπουλος (65΄ Κόσκορης), Σαρανταυγάς, Παντελής, Παπαδάτος, Μηλαδόπουλος (60΄ Μπουρλάκης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος