FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός: Διπλό «χτύπημα» με Λιαμπότη, Γκουβέρο

Ημερομηνία: 09-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αλφειός ανακοίνωσε δύο πολύ καλές μεταγραφές και δυναμώνει ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 PLAYSPORTS. Ενισχύθηκε στα άκρα με δύο καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας. Ο λόγος για τον αριστεροπόδαρο φουλ μπακ Κώστα Λιαμπότη και τον δεξιό επίσης φουλ μπακ Γιώργο Γκουβέρο. Ο 28χρονος Λιαμπότης την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Διγενή Χαριάς, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Πέλοπα Πύργου, Αλφειό, Ξενοφώντα και Ενιπέα.

Ο επίσης 28χρονος Γιώργος Γκουβέρος τα τελευταία χρόνια ήταν στον Ακράτητο Α. Λιοσίων, ομάδα της Α΄ ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, ενώ πριν είχε παίξει ξανά στον Αλφειό Επιταλίου και πιο παλιά για αρκετά χρόνια στον Ενιπέα Λαντζοΐου που πρωταγωνιστούσε.

H ομάδα του Νίκου Δαβουρή ενισχύεται σημαντικά στις δύο πτέρυγες και πλέον η ομάδα είναι έτοιμη από άποψη έμψυχου δυναμικού για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Θυμίζουμε πως o Αλφειός έχει ανακοινώσει επίσης τον Λεονάρντο Αγκόλι (δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα), τον Κώστα Βαγγόπουλο, τον Θανάση Καλαντζή, τον Παύλο Πεσκελίδη και τον 16χρονο ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Τάσο Σακέλλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος