FOLLOW US: facebook twitter

Αλέξης Καλογερόπουλος: 46 μαγικές μέρες!

Ημερομηνία: 14-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Αλέξης Καλογερόπουλος με την μητέρα του, Αγγελική και τον αδερφό του, Γιώργο, στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την κούπα του πρωταθλητή.
Ο νεαρός Ανδραβιδαίος αμυντικός γιόρτασε το 46ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού-Από τον προβιβασμό του στην πρώτη ομάδα ως την φιέστα της Τετάρτης

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Πριν καν γίνει 17 ετών, σε ηλικία 16 ετών και 290 ημερών για την ακρίβεια, ο Αλέξης Καλογερόπουλος στέφθηκε την Τετάρτη πρωταθλητής Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Ο Ανδραβιδαίος κεντρικός αμυντικός, μέσα σε ενάμιση μήνα τα έζησε όλα! Ή καλύτερα ένα μέρος από αυτά που είχε ονειρευτεί, διότι σε τόσο νεαρή ηλικία έχει όλο το μέλλον μπροστά του να ζήσει ακόμα πιο σπουδαίες στιγμές στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Τέλος Μαρτίου προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, στις αρχές Απριλίου έγινε και επίσημα μέλος της πρώτης ομάδας και στις 12 Μαΐου γιόρτασε τον πρώτο του τίτλο με τους «ερυθρολεύκους», σηκώνοντας και αυτός την κούπα του πρωταθλητή στην προχθεσινή φαντασμαγορική φιέστα στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας δίπλα του την μητέρα του, Αγγελική Κονταλή και τον μικρότερό του αδερφό, τον 14χρονο Γιώργο. Ζωή σαν παραμύθι εν ολίγοις!

No description available.

Ο Καλογερόπουλος με κάποιους εκ των συμπαικτών του σε αναμνηστική φωτογραφία με το τρόπαιο.

Ούτε ο ίδιος δεν πίστευε ότι ένα μέρος από τα όνειρά του θα έπαιρνε σάρκα και οστά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Στις 16 Σεπτεμβρίου 2020 πήγε από τον Αστέρα Τρίπολης στον Ολυμπιακό, στις 27 Μαρτίου 2021 έκανε την πρώτη του προπόνηση με την πρώτη ομάδα, την 1 Απριλίου, σαν ψέμα (!), του ανακοινώθηκε πως θα παραμείνει στην ανδρική ομάδα και στις 5 Μαΐου έκανε το ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», αγωνιζόμενος για 16 λεπτά ως αλλαγή. Τέσσερις μέρες μετά, στις 9 Μαΐου έπαιξε για πρώτη φορά βασικός (με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης) και προχθές 12 Μαΐου σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή, αμέσως μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! Οχτώ φανταστικοί μήνες που άλλαξαν τη ζωή του φερέλπιδος Αλέξη, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, και 46 μαγικές μέρες από τις 27 Μαρτίου έως τις 12 Μαΐου, που είναι μέλος της πρώτης ομάδας, όσα και τα επαγγελματικά πρωταθλήματα που γιόρτασε ο Ολυμπιακός την Τετάρτη!

Ο νεαρός Αλέξης, λοιπόν, αυτό το ταλαντούχο και συνάμα σεμνό παιδί, βλέπει τα όνειρά του να γίνονται πράξη, έχοντας πάρει τα εχέγγυα για το μέλλον στην αξιέπαινη Ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας από την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και δουλεύοντας σκληρά έφτασε σε τόσο μικρή ηλικία να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα με τον πολυπρωταθλητή Ολυμπιακό. Και στα 16 του χρόνια, αυτό είναι μόνο η αρχή…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος