FOLLOW US: facebook twitter

Αλέξης Γαβριλόπουλος: «Στόχος υποχρεωτικά ο πρωταθλητισμός»

Ημερομηνία: 20-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γαστουναίος προπονητής, Αλέξης Γαβριλόπουλος, θα είναι τη νέα σεζόν για 5η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της Αχαϊκής και θα τεθεί αντιμέτωπος των ηλειακών ομάδων, ΠΑΟ Βάρδας και Αίας Γαστούνης, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο Γαβριλόπουλος μίλησε στην «Πελοπόννησο» για τη νέα σεζόν με την ομάδα της Κ. Αχαγιάς και το πρωτάθλημα, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Για το δέσιμό του με την Αχαϊκή: «Έχει να κάνει με το πώς βλέπουμε το χώρο του ποδοσφαίρου. Ανέκαθεν, έβαζα μπροστά το συναίσθημα ακόμα και σαν ποδοσφαιριστής. Επίσης δεν μου αρέσει ως άνθρωπος να αλλάζω συνεχώς παραστάσεις. Θέλω να δημιουργώ ένα περιβάλλον που να μπορώ να υπάρχω και να εξελίσσομαι. Εφόσον μου δίνονται τα περιθώρια από τη διοίκηση της Αχαϊκής, δεν έχω λόγο να πηγαίνω από δω και από κει. Έχω το ελεύθερο από την ομάδα και έχουμε μια άψογη συνεργασία. Αυτό είναι πολύ σπάνιο στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, δεν είμαι άνθρωπος που επαναπαύομαι. Στην Αχαϊκή κάθε χρόνο αυξάνουν οι ευθύνες και πρέπει να ανταποκρινόμαστε. Με την ομάδα έχουμε γίνει ένα και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο».

Για τη φετινή σεζόν: «Αρχικά θα απαντήσω με ένα γενικό σχόλιο για φέτος. Δυστυχώς έχουμε την “κατάρα” του κορονοϊού στις ζωές μας και βλέπουμε ιδιαίτερες συμπεριφορές από όλους. Είτε οι παίκτες, είτε οι παράγοντες, ψάχνονται για το πώς θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και οι διοργανώτριες αρχές. Ακόμα και οι χορηγοί των ομάδων που βοηθούν διαχρονικά τα σωματεία είναι μουδιασμένοι και δεν ξέρουν τι μπορούν να δώσουν. Παράλληλα, ο κόσμος δεν γνωρίζει αν θα μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο, άρα γίνονται λιγότεροι αυτοί που αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας. Για εμάς πάντως, στο αγωνιστικό κομμάτι τα πράγματα είναι ίδια. Είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σκληρά έχοντας στο μυαλό μας πως ξεκινάμε στις 20 Σεπτεμβρίου. Η αλήθεια είναι πως στο σχεδιασμό αλλιώς τα είχαμε υπολογίσει. Περιμέναμε να έμενε σχεδόν απαράλλαχτος ο κορμός, αλλά οι αντικειμενικές δυσκολίες και λόγω κορονοϊού δεν το επέτρεψαν».

Για το βασικό στόχο της ομάδας: «Υποχρεωτικά ο πρωταθλητισμός. Αν ισχύει πως θα πέσουν 6 με 10 ομάδες ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων στον όμιλο, τότε δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σωθούμε. Φέτος δεν αρκεί να μην χάνουμε. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι το «τρίποντο» για να βρεθούμε ψηλά στη βαθμολογία. Μπορεί να δούμε φέτος από τον τρίτο μέχρι τον όγδοο της βαθμολογίας η διαφορά να είναι δύο βαθμοί. Γενικά δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί μέχρι στιγμής. Γι’ αυτό θα είναι δυνατό το πρωτάθλημα και κάθε Κυριακή θα βλέπουμε ομάδες να “μπαινοβγαίνουν” στις θέσεις του υποβιβασμού».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος