FOLLOW US: facebook twitter

Aldemar Academy 2019: Ιδέα δημιουργίας σύγχρονου Πάρκου Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχ. Ολυμπία

Ημερομηνία: 27-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το φετινό Aldemar Academyπου πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά στο Aldemar Olympian Village στη Σκαφιδιά.

Στο φετινό πρόγραμμα συμμετείχαν φοιτητές του ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βασικό στόχο την κατάρτιση businessplan για ένα ζήτημα διαφοροποίησης του ελληνικού τουρισμού στην Ηλεία και δεν είναι άλλο από τη δημιουργία του 1ου Σύγχρονου Βιωματικού Πάρκου Ολυμπιακού Ιδεώδους.

Το πρόγραμμα ήταν συνδιοργάνωση του Ομίλου AldemarResortsκαι της FutureLeaders η οποία είχε ως κύριο στόχο την ανάπτυξη ικανοτήτων ηγεσίας για τους συμμετέχοντες μέσα από βιωματικές ασκήσεις, προσαρμοσμένες στις διεθνείς απαιτήσεις του σύγχρονου management.

Η πρόκληση που τέθηκε από το Aldemar Academy 2019 ήταν οι φοιτητές να καταρτίσουν businessplan για τη δημιουργία του 1ου Σύγχρονου Βιωματικού Πάρκου Ολυμπιακού Ιδεώδους, που θα ενσωματώνει τις αρχές των Ολυμπιακών Αγώνων, το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι, την αξία και σημασία της εκεχειρίας αλλά και επιμέρους θεματολογία όπως η ολυμπιακή διατροφή, η άμυλα και ο σεβασμός στο πολιτιστικό και φυσικό περιβάλλον.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, στάθηκε στη σημασία της πρωτοβουλίαςAldemarAcademy και όσα προσφέρει φέτος στους φοιτητές του ΜΒΑ, τονίζοντας ότι:

Η πραγματική ομορφιά της δημιουργίας ξεκινάει όταν ένα παρθένο μυαλό επεξεργάζεται μια ώριμη ιδέα. Στο 3ο Aldemar Academy που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το MBA του ΟΠΑ και το Future Leaders και παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, κ. Φαρμάκη συζητήθηκε η ιδέα της Δημιουργίας, κοντά στην Ολυμπία,  ενός πράσινου θεματικού πάρκου με θέμα τα Ολυμπιακά ιδεώδη.

Μια ιδέα, που θα κληθούν να επεξεργαστούν οι Φοιτητές του μεταπτυχιακού του ΟΠΑ, σε συνεργασία με τους φορείς και τις επιχειρήσεις στις περιφέρειες δυτικής Ελλάδος. Μυαλά, Πόροι και ενέργεια στην επίτευξη αυτού του μεγαλεπήβολου στόχου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος