FOLLOW US: facebook twitter

Αλ. Γαβριλόπουλος: «Οι παίκτες ήταν μια οικογένεια»

Ημερομηνία: 29-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι δηλώσεις του προπονητή του Αίαντα μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην Γ΄ Εθνική

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας κατάφερε να εξασφαλίσει την Κυριακή την παραμονή στην Γ΄ Εθνική με τη νίκη του επί του Διαβολιτσίου και ο τεχνικός Αλέξης Γαβριλόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την ψυχική δύναμη που επέδειξαν και τους χαρακτήρισε μια οικογένεια, κάτι που ήταν το στοιχείο που μέτρησε περισσότερο από καθετί άλλο για να επιτευχθεί ο στόχος, όπως είπε.

Ο 41χρονος Γαστουναίος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα που έδειξε για ποιο λόγο βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται, θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει πιο νωρίς, πιο εύκολα, αλλά δυστυχώς υπάρχει και το άγχος σε αυτά τα παιχνίδια. Έγιναν πολλά λάθη και δεν θέλει πολύ να τα πληρώσεις αυτά τα λάθη. Παρόλα αυτά όλα πήγαν καλά, τελειώσαμε και μαθηματικά. Αναφορικά με την συνολική πορεία μας, θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου, διότι από την αρχή, παρότι υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση, παρόλο που είχαμε πολλά προβλήματα στην όλη λειτουργία, αναφορικά με τα γήπεδα, τους αγωνιστικούς χώρους και πόσο γρήγορα θα εμπλουτίσουμε το ρόστερ, τα παιδιά ανταπεξήλθαν 100%, έβγαλαν πραγματικά πάρα πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη και το ότι καταφέραμε και σταθήκαμε έχει να κάνει 100% με το γεγονός ότι στα αποδυτήριά μας τα παιδιά ήταν μια οικογένεια. Και δεν το λέω αυτό απλά για να το πω, αλλά είναι η πραγματικότητα. Από την πρώτη στιγμή καθημερινά στην προπόνηση είχαμε τρομερά αποδυτήρια και παρά το μικρό μπάτζετ που είχαμε, βγάλαμε μια καλή εικόνα και πετύχαμε την παραμονή σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Εύχομαι πραγματικά και τα παιδιά και αυτή η ομάδα να έχει και συνέχεια γιατί τους αξίζει 100%».

Για το γεγονός ότι στο τέλος λίγο έλειψε να γίνει το 3-3 και αν αυτό οφείλεται στο άγχος, ο Αλέξης Γαβριλόπουλος είπε: «όταν φτάνεις σε ένα τόσο κομβικό χρονικό σημείο, στο τέλος, με ρευστό το αποτέλεσμα και οι παίκτες θα μπορούσαν στην άμυνα να κάνουν μια ξεκάθαρη παρέμβαση, να διώξουν την μπάλα ή ένα μαρκάρισμα, και υπάρχει σύγχυση, είναι καθαρά θέμα άγχους. Αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά».


«Το πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό»

Για το πώς είδε τον όμιλο, μιας και απομένει μία μόλις αγωνιστική για το τέλος, ο τεχνικός του Αίαντα απάντησε: «Το πρωτάθλημα ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικό και απόδειξη είναι ότι ακόμα και σήμερα, προτελευταία αγωνιστική, υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, στην πρίζα, και αυτό δείχνει πόσο ανταγωνιστικό ήταν. Ήταν ένα πετυχημένο πρωτάθλημα σε σχέση με το περσινό που ήταν μια παρωδία. Ήταν επιτυχημένο παρότι είχε λίγες αγωνιστικές, αυτά τα πρωταθλήματα θα έπρεπε να ήταν πιο γεμάτα, να ξεκινούν και να τελειώνουν τη σωστή στιγμή, να είναι πρωταθλήματα τουλάχιστον 30 αγωνιστικών, για να υπάρχει κι ένας κανονικός προγραμματισμός. Πάντως, θεωρώ πως ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Και η επόμενη αγωνιστική θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος