FOLLOW US: facebook twitter

Αλ. Γαβριλόπουλος: «Να μην κάνουμε… δώρα»

Ημερομηνία: 07-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Αίας νίκησε την Αναγέννηση, αλλά ο Γαστουναίος τεχνικός δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο που ήρθε η ήττα στο Αγρίνιο


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας νίκησε την Κυριακή την Αναγέννηση Άρτας και παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, στο +6 και στην τιμητική 4η θέση, αλλά ο τεχνικός Αλέξης Γαβριλόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην ήττα στο Αγρίνιο την προηγούμενη αγωνιστική και στα «δώρα» που έκανε ο Αίας στον αντίπαλο, σε εκείνο το ματς. Όσο για το παιχνίδι με την Αναγέννηση, συμφώνησε με τον τεχνικό της Αναγέννησης, Τάσο Νταλάκα, ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο χαμένο πέναλτι των φιλοξενουμένων, όπου δεν έγινε το 1-1.

Ο 40χρονος προπονητής είπε χαρακτηριστικά μετά τον κυριακάτικο αγώνα με την Αναγέννηση: «Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Ήρθαμε από ένα δύσκολο αποτέλεσμα, είχαμε παραπάνω άγχος απ’ όσο θα έπρεπε για ένα εντός έδρας παιχνίδι. Η Αναγέννηση αποδείχτηκε καλύτερη ομάδα από αυτό που δείχνει η βαθμολογική της θέση και θα συμφωνήσω ότι, παρότι προηγηθήκαμε διότι ξεκινήσαμε καλά αυτή τη φορά το παιχνίδι, στη συνέχεια ισορρόπησε, βάλαμε το γκολ και θεωρώ κι εγώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο χαμένο πέναλτι. Εκείνη τη στιγμή αν γινόταν το 1-1, κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει την έκβαση του αγώνα, διότι θα άνοιγε ακόμα περισσότερο, τουλάχιστον από την πλευρά μας, για να κυνηγήσουμε το τρίποντο. Είναι γεγονός ότι στο τέλος όταν κάποια ομάδα θέλει το γκολ, θα ανοιχτεί υποχρεωτικά και θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να σκοράρεις και αν ήμασταν πιο προσεχτικοί ίσως να είχαμε και μεγαλύτερο σκορ, το οποίο, μπορεί, όντως, να μην ανταποκρινόταν στην εικόνα του παιχνιδιού. Αυτό που είναι σημαντικό στο τέλος είναι οι τρεις βαθμοί και είμαστε στην ευτυχή θέση να πάρουμε εμείς τους βαθμούς της νίκης. Για την βαθμολογική μας συγκομιδή, έχουμε το απόλυτο στην έδρα μας, είμαστε καλά, αλλά στο προηγούμενο παιχνίδι μάς στοίχισε ο τρόπος που το χάσαμε και πρέπει να το δούμε αυτό, διότι, όπως έχω ξαναπεί, στο πρωτάθλημα οι ομάδες δεν είναι αυτές που περιμέναμε και όλες μπορεί να χάσουν βαθμούς παντού. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε δώρα. Στο προηγούμενο παιχνίδι κάναμε δύο δώρα. Μας έχει στοιχίσει πάρα πολύ το προηγούμενο αποτέλεσμα και γι’ αυτό σήμερα ήμασταν αγχωμένοι και με βαριά πόδια. Από κει και πέρα, θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την προσπάθειά τους και εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια και καλή παραμονή στην Αναγέννηση, γιατί είναι μια ομάδα ιστορική, εκπροσωπεί μία πόλη ιστορική και το κυριότερο έχω προσωπικές σχέσεις με την οικογένεια του κυρίου Τάσου κι έχω έναν παραπάνω λόγο να θέλω να πάει καλά αυτή η ομάδα».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, την Κυριακή ο Αίας, με 15 βαθμούς στο σακούλι του, θα πάει χωρίς άγχος στο Καναλάκι της Πρέβεζας για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Αχέροντα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος