FOLLOW US: facebook twitter

Αλ. Γαβριλόπουλος: «Η ανοδική μας πορεία οφείλεται 100% στους ποδοσφαιριστές»

Ημερομηνία: 23-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Αίαντα απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του μετά την νίκη με τον Παναιγιάλειο


Tου Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας νίκησε και τον Παναιγιάλειο πραγματοποιώντας άλλη μια καλή εμφάνιση φέτος και έφτασε τους 12 βαθμούς σε 6 αγώνες στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ευρισκόμενος στην άκρως τιμητική 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Αχέροντα Καναλακίου και σε ισοβαθμία με την Παναχαϊκή. Ο τεχνικός του Αίαντα, Αλέξης Γαβριλόπουλος, αμέσως μετά το κυριακάτικο παιχνίδι, απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του.

Ο 40χρονος προπονητής ανέφερε αρχικά: «Έτσι όπως διαμορφώθηκε η εξέλιξη και η εικόνα του αγώνα, οι παίκτες όχι μόνο αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά πραγματικά αδικούνται που στην κερκίδα δεν βλέπει την προσπάθειά τους λίγο περισσότερος κόσμος. Πραγματικά, αυτά τα παιδιά έχουν μοχθήσει πάρα πολύ, βγάζουν πράγματα στο γήπεδο, διότι είναι μια οικογένεια, μια πολύ καλή παρέα, τους αρέσει που είναι μαζί, ο τρόπος που δουλεύουν και όλα αυτά βγαίνουν στο γήπεδο, και είναι κρίμα που δεν βλέπει περισσότερος κόσμος αυτή την προσπάθεια που κάνουν».

Στην ερώτηση αν ο Αίας είχε υποτιμηθεί, ο Αλέξης Γαβριλόπουλος είπε: «Αυτό που λέω εγώ συνεχώς είναι ότι το πρόγραμμα έχει φτιάξει την βαθμολογία μέχρι στιγμής. Μπορεί κάποιες ομάδες να έχουν εύκολο πρόγραμμα, μπορεί κάποιες άλλες δύσκολο. Σε αυτό που πέσαμε έξω, όσοι ασχολούμαστε με το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι ότι το επίπεδο θα είναι πιο υψηλό σε σχέση με τις άλλες χρονιές, αλλά τελικά δεν βλέπω αυτό. Το επίπεδο δεν είναι αυτό που πιστεύαμε και βλέπουμε ότι χάνονται βαθμοί από όλες τις ομάδες σε όλες τις έδρες. Όσο για την δική μας ομάδα, ξέραμε στα αποτελέσματα που φέρναμε στα φιλικά, ποιες ήταν οι αιτίες για αυτά τα αποτελέσματα. Το βασικό για μας από τη μέρα που ξεκινήσαμε είναι ότι βλέπαμε μέρα με τη μέρα μια μικρή βελτίωση.

Μέχρι στιγμής, πισωγύρισμα δεν έχουμε κάνει. Στο θέμα της απόδοσης είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά έχουμε μια σταθερά ανοδική πορεία και οφείλεται 100% στους ποδοσφαιριστές, διότι προσπαθούν πάρα πολύ και το ξαναλέω: στο δικό μας το επίπεδο, δεν έχει να κάνει με επαγγελματική νοοτροπία και επαγγελματική δουλειά, το θέμα είναι οι παίκτες να σου δίνουν το 100%. Αυτά τα παιδιά που είναι εδώ, τους αρέσει πάρα πολύ αυτό που έχουν φτιάξει μεταξύ τους, δουλεύουν πάρα πολύ καλά, δίνουν το 100% και για αυτό η ομάδα έχει αυτή την εικόνα».

 

Προπόνηση στο Κλειστό

O Αίας την αγωνιστική που έπεται έχει ρεπό και στη συνέχεια, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου (εμβόλιμη αγωνιστική), παίζει με τον Παναγρινιακό στο Αγρίνιο, ο οποίος την Κυριακή έφερε εντός έδρας ισοπαλία με το Διαβολίτσι και έχει 5 βαθμούς σε 5 αγώνες (έχει κάνει ρεπό). Χθες, οι παίκτες, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, γυμνάστηκαν στο Κλειστό της Γαστούνης, παίζοντας διπλό!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος