FOLLOW US: facebook twitter

Αλ. Γαλάνης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες-Η Νίκη συγκαταλέγεται στις καλύτερες ηλειακές ομάδες»

Ημερομηνία: 05-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Η Νίκη Τραγανού επιβεβαίωσε την δυναμική της στους ημιτελικούς με τον Πανηλειακό, δεν ηττήθηκε σε κάποιο από τα τρία ματς και στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να πάρει μια νίκη και να προκριθεί αυτή στους τελικούς. Ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Γαλάνης, μέσω της «Πρωινής» συνεχάρη τους παίκτες του για την μεγάλη προσπάθειά τους και τόνισε πως αν η Νίκη ήταν πλήρης την Κυριακή, θα μπορούσε να ήταν αυτή στον τελικό.

«Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας για όσα κατάφεραν να κάνουν, και στο τρίτο παιχνίδι αν δεν είχαμε τις απουσίες του Γαργαρώνη και του Νικολόπουλου και τον τραυματισμό του Γεωργιόπουλου, θεωρώ ότι μπορεί να ήμασταν εμείς στον τελικό. Στις λεπτομέρειες προκρίθηκε ο Πανηλειακός. Θέλω να εξάρω και να συγχαρώ την συμπεριφορά των παικτών μας σε όλη την σειρά, διότι έδειξαν ψυχή και πάθος και απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η Νίκη Τραγανού συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες του νομού».

Για το τι θεωρεί ότι έλειψε από την ομάδα του για να κάνει μια νίκη και να πάρει αυτή το εισιτήριο για τους τελικούς, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Και στο πρώτο παιχνίδι είχαμε ευκαιρίες με τον Νικολόπουλο στο τέλος να κερδίσουμε και την Κυριακή αν καταφέρναμε να προηγηθούμε στο τετ-α-τετ του Καλογερόπουλου στο 55΄ , θεωρώ πως το παιχνίδι θα είχε άλλη μορφή μετά. Διότι, τα παιδιά είχαν μπει με πάθος και θέληση μέσα στο γήπεδο. Εξάλλου, είχαμε πει να βγει το ημίχρονο στο μηδέν, έτσι ώστε να χτυπήσουμε το παιχνίδι στο β΄ μέρος. Πράγματι έτσι έγινε, αλλά δεν φανήκαμε τυχεροί στη φάση του Καλογερόπουλου, ώστε να είμαστε εμείς στον τελικό. Πάντως, θέλω να συγχαρώ αυτά τα παιδιά που άφηναν τις δουλειές τους οι περισσότεροι για να έρχονται στις προπονήσεις, για να συνεχίσουν να έχουν την Νίκη Τραγανού σε αυτό το επίπεδο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος