FOLLOW US: facebook twitter

Άκρως επιτυχημένο το «El Greco GNN»-Άρτια συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δ.Ελλάδας και τον Δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 22-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής το τουρνουά μπάσκετ «El Greco GNN 3Χ3», που διεξήχθη για τρεις μέρες στην κεντρική πλατεία του Πύργου από την διακεκριμένη ομάδα του GNN (Νίκος Συναδινός, Νίκος Τσίτσος, Τάκης Συναδινός), που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια σε όλη την Ελλάδα. To event έγινε για 8η χρονιά στον Πύργο και ήταν μια συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Πύργου, που είναι πάντα αρωγοί στις προσπάθειες των τοπικών συλλόγων για την ανάδειξη του αθλητισμού. Το «El Greco GNN» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρουσία εκατοντάδων φίλων του μπάσκετ στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

45 ομάδες συμμετείχαν συνολικά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και το θέαμα ήταν πλούσιο, καθηλώνοντας τους πολυπληθείς θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες. Πολύ περισσότερο οι τελικοί της Παρασκευής είχαν σασπένς και όμορφες στιγμές, που ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τριήμερη μπασκετική πανδαισία.

Στις απονομές των νικητών ήταν εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο οποίος πήρε την πρωτιά με την ομάδα του στην κατηγορία “Veterans” και εκ μέρους του Δήμου Πύργου ο Γιάννης Πλεμμένος, ο οποίος βράβευσε την ομάδα των βετεράνων και τον Δημήτρη Νικολακόπουλο για την πρώτη θέση στην κατηγορία τους.

Ο Δημήτρης Νικολακόπουλος έγραψε, μεταξύ άλλων, μετά το πέρας του τουρνουά: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δείχνει για άλλη μια φορά το αθλητικό της πρόσωπο. Στηρίζει τον αθλητισμό και τη νέα γενιά, βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο κερδίζοντας την εμπιστοσύνη μικρών και μεγάλων, μέσα από συνεχείς και αδιάκοπες προσπάθειες. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση καθώς και στο Δήμο Πύργου για την στήριξη του τουρνουά. Το ραντεβού ανανεώνεται για την Αρχ. Ολυμπία τον Σεπτέμβρη με τους καλύτερους όλων των κατηγοριών από όλα τα τουρνουά της Δυτικής Ελλάδας για να αναδείξουμε τους υπερπρωταθλητές».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος