FOLLOW US: facebook twitter

Άκης Παλούμπης: «Πρέπει να ενισχυθεί το Συμβούλιο του ΠΑΟ Βάρδας»

Ημερομηνία: 11-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο  Μίκι Τσίρκοβιτς, αργά το βράδυ της Κυριακής, γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του ΠΑΟΒ, ευχαρίστησε το Δ.Σ. της ομάδας και ευχήθηκε καλή συνέχεια! Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έγραψε χαρακτηριστικά: «Από σήμερα και επίσημα πλέον δεν είμαι πια προπονητής του ΠΑΟΒ. Θέλω να πιστεύω ότι φεύγω σαν φίλος. Κάναμε μια απόπειρα φέτος, αλλά δεν καταφέραμε να φέρουμε τίτλο στη Βάρδα. Αλλά οφείλω να πω ότι ήταν από τις πιο δύσκολες χρονιές για μένα ως προπονητής και ταυτόχρονα η πιο συναρπαστική εμπειρία. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους παίκτες, τη διοίκηση του κ. Λέντζα, για το όμορφο ταξίδι που κάναμε μαζί 10 μήνες. Ο ΠΑΟΒ θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου και του εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια. Ευχαριστώ επίσημα τον Γιάννη Λέντζα, τον Δημήτρη Νικολάου, τον Άκη Παλούμπη, τον Κώστα Παλούμπη, τον Βαγγέλη Περδίκη, τον Χρήστο Μπακογιάννη, τον Τάκη Καλογερή, για την τιμή που μου έκαναν να είμαι προπονητής του Παμβουπρασιακού. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, ευχαριστώ τους 70 γνήσιους φιλάθλους της Βάρδας που μας στήριξαν και στο τέλος, μεγάλο ευχαριστώ στους μάγκες μου ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΒ. Καλή συνέχεια σε όλους».

Άκης Παλούμπης: «Πρέπει να ενισχυθεί το Συμβούλιο»

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΒ ισχυρίζεται πως δεν έχουν γίνει επίσημες συζητήσεις με τον Μίκι Τσίρκοβιτς, εφόσον δεν έχει γίνει Γ.Σ. και γενικότερα δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η ομάδα, αλλά ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν μπορεί να περιμένει τη Βάρδα αν θα φτιάξει ομάδα και πότε.

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΒ, Άκης Παλούμπης, μιλώντας στην «Πρωινή», τόνισε: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή ακόμη. Δεν έχουν γίνει επίσημες συζητήσεις με τον Μίκι, ο οποίος έκλεισε μια επιτυχημένη σεζόν στον ΠΑΟΒ και δεν μπορεί να περιμένει τη Βάρδα αν θα φτιάξει ομάδα και πότε. Δεν υπάρχει θέμα προπονητή, εφόσον δεν έχει γίνει καν Γενική Συνέλευση. Πρέπει πρώτα να γίνει Γ.Σ., να δούμε ποιοι θα είμαστε στο Συμβούλιο τη νέα σεζόν, να ορίσουμε μπάτζετ και να τεθούν οι στόχοι για το νέο πρωτάθλημα. Και μάλιστα τονίζω, χωρίς να θέλω να φανεί εγωιστικό, πως αν δεν μπουν στο Συμβούλιο νέα πρόσωπα για να βοηθήσουν, άλλα οικονομικά και άλλα σε θέματα λειτουργίας, θα το σκεφτώ σοβαρά αν θα συνεχίσω. Δεν γίνεται 3-4 άτομα να τρέχουν όλα τα θέματα του ΠΑΟΒ στη Γ΄ Εθνική, 6 χρόνια τώρα. Πρέπει να ενισχυθεί το Δ.Σ. και να βοηθήσουν όσο περισσότεροι άνθρωποι μπορούν. Η Γ΄ Εθνική έχει πολλές απαιτήσεις και 6 σερί χρόνια στην κατηγορία έχουν κάνει κάποιους ανθρώπους από εμάς να έχουμε “ματώσει” οικονομικά. Μη νομίζει κανείς ότι επειδή βγήκε Δήμαρχος ο Γιάννης Λέντζας, η ομάδα έχει λύσει όλα της τα προβλήματα και θα πάει «τρένο» τα επόμενα χρόνια. Ο Δήμαρχος πλέον είναι λογικό να έχει ως πρώτη προτεραιότητα το Δήμο και όχι τον ΠΑΟΒ. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ενεργοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, αν θέλουμε η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος