FOLLOW US: facebook twitter

Άκης Παλούμπης: «Περιμένουμε σαφείς οδηγίες για την επανεκκίνηση»

Ημερομηνία: 17-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Γενικός Διευθυντής του ΠΑΟ Βάρδας, Άκης Παλούμπης, δηλώνει πως η ομάδα της Βάρδας δεν θα γίνει «περιοδεύων θίασος» ώστε να πηγαίνει σε πλατείες για να διενεργεί τα rapid tests και περιμένει την Πολιτεία και την Ε.Π.Ο. να δώσουν συγκεκριμένες οδηγίες στις ομάδες για τα τεστ. Επίσης, καταφέρεται εναντίον του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για το γεγονός ότι δεν στηρίζει τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής, καθώς μόνο ερασιτεχνικά δεν είναι…

Ο Άκης Παλούμπης δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Πρωινή»: «Δεν έχουμε καμία οδηγία, πού θα πραγματοποιήσουμε τα rapid tests και πώς θα εξασφαλίσουμε βεβαίωση μετακίνησης των αθλητών μας, ιδιαίτερα από τον ένα νομό στον άλλο. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε συγκεκριμένες οδηγίες και σαφείς εντολές. Ο ΠΑΟΒ δεν θα γίνει περιοδεύων θίασος, να στήνονται οι παίκτες μας στις πλατείες για να κάνουν rapid tests. Περιμένουμε να δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες, να πηγαίνει όλη η ομάδα, οργανωμένα, προστατευμένα και επιτηρούμενη, να κάνει τα τεστ. Ο ΠΑΟΒ όλα αυτά τα χρόνια στη Γ΄ Εθνική, παραμένει και ξεχωρίζει, επειδή δεν λειτουργεί σαν ομάδα χωριού, αλλά σαν μια ομάδα η οποία προτάσσει την οργάνωση. Δεν δεχόμαστε, επίσης, να μας αποκαλεί ο κ. Αυγενάκης και οι θεσμικοί φορείς ερασιτεχνικό σωματείο, ένα σωματείο που υποχρεώνεται να ταξιδέψει ώρες ολόκληρες για να παίξει στην άλλη γωνιά της Ελλάδας, όπως η Ρόδος. Εάν μας θεωρούν ερασιτεχνικό σωματείο, να μας δώσουν και οικονομική στήριξη, ώστε να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε πιστά το πρωτόκολλο. Ούτε δέχομαι να μας υπόσχεται 10.000 ευρώ η ΕΠΟ πριν τρία χρόνια και να μας δίνει στο τέλος τα μισά».

Δεν συζητήθηκε η επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής

Στην χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, δεν συζητήθηκε τελικά η επανέναρξη της Γ’ Εθνικής και αυτό θα γίνει στην επόμενη συνεδρίασή της. Πάντως, αναμένεται να αλλάξει η απόφαση για επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 28 Μαρτίου και η «σέντρα» θα γίνει, πιθανότατα, μια εβδομάδα αργότερα, στις 4 Απριλίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος