FOLLOW US: facebook twitter

Άκης Παλούμπης: «Ρισκάραμε αλλά δεν μας βγήκε…»

Ημερομηνία: 09-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΟ Βάρδας μίλησε στην «Πρωινή» για τους λόγους που οδήγησαν την ομάδα στον υποβιβασμό από την Γ΄ Εθνική

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Μετά την ήττα από το Διαβολίτσι στο «Γρ. Καλάκος» εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες του ΠΑΟ Βάρδας για παραμονή στην Γ΄ Εθνική. Οι «ταύροι» της Βουπρασίας μετά από εννιά σερί χρόνια στην Γ΄ Εθνική, επιστρέφουν στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Ηλείας. Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΟΒ, Άκης Παλούμπης, ο οποίος πολλά χρόνια τώρα είναι δραστήριο μέλος της Διοίκησης του ΠΑΟΒ και έχει ζήσει όλες τις μεγάλες στιγμές των «πρασίνων» στην Γ΄ Εθνική, μίλησε στην «Πρωινή» για τον υποβιβασμό της ομάδας.

«Ο ΠΑΟΒ είχε μια επιτυχημένη πορεία στην Γ΄ Εθνική όλα αυτά τα χρόνια. Είχε υψηλούς στόχους σε δύσκολους ομίλους, με δυνατές ομάδες και κατάφερε να ανταπεξέλθει με αξιώσεις. Κερδίσαμε τον σεβασμό όλων πανελλαδικά, όπου κι αν πήγαμε, είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά. Φέτος, αποφασίσαμε να μειώσουμε το μπάτζετ, καθώς ήταν πολλά τα χρόνια στην Γ΄ Εθνική και δεν μπορούσαμε πλέον να ανταποκριθούμε όπως θα θέλαμε στις οικονομικές απαιτήσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει πίεση και να μην μπορέσουμε τελικά να ανταπεξέλθουμε. Είχαμε μεγάλο βαθμό ατυχίας σε πολλά ματς και μας επηρέασε και αυτό. Αν αναλογιστούμε όλα τα φετινά ματς, σε κανένα δεν χάσαμε με περισσότερο από ένα γκολ, αν εξαιρέσουμε την Παναχαϊκή και τον Τηλυκράτη, που είναι μακράν οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου, όπως δείχνει και η βαθμολογική τους θέση. Σχεδόν όλα τα ματς που χάσαμε ήταν στις λεπτομέρειες και αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι και τυχεροί, θα είχαμε περισσότερους βαθμούς και θα διεκδικούσαμε την παραμονή μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Θεωρώ επίσης ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο και η απειρία καθώς φέτος η ομάδα είχε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και παίκτες ταλαντούχους αλλά χωρίς μεγάλες εμπειρίες από την Γ΄ Εθνική».


«Είχαμε πίεση και ατυχία…»


Στην επισήμανσή μας ότι φέτος ο ΠΑΟΒ πέρα από την νίκη στη Γαστούνη, δεν έκανε άλλη υπέρβαση και ότι και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος που η ομάδα έμεινε χαμηλά, ο Άκης Παλούμπης ανέφερε: «Πράγματι, στο β΄ γύρο που έπρεπε να γίνει η υπέρβαση σε κάποια ματς που είχαμε σημαδέψει, αυτή δεν έγινε. Κλείνοντας τον α΄ γύρο η ομάδα ήταν μέσα στους στόχους της. Παρότι ενισχυθήκαμε τον Γενάρη με τρεις καλούς παίκτες, είχαμε πίεση και ατυχία και εν τέλει δεν μας βγήκε. Δεν φέρει ευθύνη ούτε ο προπονητής, ούτε πρόσωπα της Διοίκησης για την πορεία μας. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν μια δύσκολη σεζόν για μας. Ρισκάραμε με το να μειώσουμε το μπάτζετ και δεν μας βγήκε, αν και θα μπορούσαμε, με βάση την εικόνα που είχαμε σε πολλά ματς, να έχουμε πάρει περισσότερες νίκες και να παλεύαμε μέχρι τέλους για την παραμονή. Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Χρήστο Παρασκευόπουλο για την συνεργασία μας και για τον επαγγελματισμό που έδειξε προς την ομάδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος