FOLLOW US: facebook twitter

Ακαδημία ΠΑΟ Βάρδας: Ξανά μέλος του Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού

Ημερομηνία: 15-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μέλος του δικτύου των σχολών ποδοσφαίρου του PSS PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS συνεχίζει και τη νέα χρονιά η Ακαδημία του ΠΑΟ Βάρδας.

Οι PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS είναι ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και λειτουργεί υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός. Το δίκτυο αναπτύσσεται διαρκώς και αποκτά μια δυναμική παρουσία με πιστοποιημένες σχολές ποδοσφαίρου. Η ηλικιακή κατηγορία των τμημάτων των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού είναι από 5 έως 16 χρονών.

Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθαι», της ευγενούς άμιλλας και τους υγειούς συναγωνισμού, ιδανικά και αξίες που χαρακτηρίζουν την ακαδημία του ΠΑΟ Βάρδας.

Πρόγραμμα – δραστηριότητες

-Ένταξη σε ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών

-Συμμετοχή σε ποδοσφαιρικές, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις

-Επισκέψεις των προπονητών μας (Μπόμπολας Σταύρος- Λιόσης Αντώνης) και παρακολούθηση, προπονήσεις και σεμινάρια στη Παιανία.
-Τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων και αξιολόγηση αθλητικών επιδόσεων από το δίκτυο PSS

-Φιλικές αναμετρήσεις με τα τμήματα της Ακαδημίας

-Διαρκής εκπαίδευση των προπονητών και αθλητών μας

-Open day στο γήπεδο Βάρδας (Γρ. Καλάκος)

-Συμμετοχή σε ποδοσφαιρικό camp με άλλες ακαδημίες του δικτύου στο γήπεδο Βάρδας (Γρ. Καλάκος)

-Δυνατότητα αθλητών μας για προπονήσεις και δοκιμαστικά στη Παιανία.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά (17:00 19:00) στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Βάρδας «Γρ.Καλάκος». Μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή χρονιά η ακαδημία του ΠΑΟΒ καλεί αθλητές από την ευρύτερη περιοχή τις Βουπρασίας στο νέο τμήμα (Κ16, γεν. 2007-2008).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος