FOLLOW US: facebook twitter

Ακαδημία ΠΑΟ Βάρδας: Δυναμική συμμετοχή στην αξιολόγηση του Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού

Ημερομηνία: 10-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Tου Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τριήμερο της δεύτερης φάσης αξιολόγησης- συνάντησης των μικτών περιφερειακών ομάδων του Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού, που διεξήχθη στις 3-5 Ιανουαρίου στο Δ΄ Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης.
Η 6η περιφερειακή μικτή Δυτικής Ελλάδας έδωσε δυναμικό «παρών» και ιδιαίτερα από το νομό μας οι σχολές του ΠΑΟ Βάρδας και του Κενταύρου Μαγούλας. Μάλιστα η Ακαδημία του ΠΑΟ Βάρδας είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών από όλες της σχολές της Δυτικής Ελλάδας και συγκριμένα 16 τον αριθμό. Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Παναθηναϊκού στην Δυτική Ελλάδα είναι ο Παναγιώτης Παναγούτσος της Ακαδημίας του ΠΑΟ Βάρδας και Τεχνικός διευθυντής είναι ο Θοδωρής Βαγγόπουλος από την Ακαδημία του Κενταύρου Μαγούλας.

Π. Παναγούτσος
«Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα…»

O Παναγιώτης Παναγούτσος αναφερόμενος στην δεύτερη φάση αξιολόγησης-συνάντησης των μικτών ομάδων του δικτύου σχολών Παναθηναϊκού, ευχαρίστησε τους μικρούς αθλητές για την υπευθυνότητα που επέδειξαν και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους: «Ως Υπεύθυνος των σχολών Δυτικής Ελλάδας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους μικρούς αθλητές για την εμπιστοσύνη και την υπευθυνότητα που έδειξαν, καθώς επίσης και τους προπονητές όλων των σχολών, οι οποίοι πραγματικά υπερέβαλαν εαυτούς μέσα σε συνθήκες που δεν σου επιτρέπουν την απόλυτη ενασχόληση και προσήλωση σε αυτό που αγαπάς.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ, όμως, το οφείλω στους γονείς των αθλητών για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη τους σε όλο αυτό το εγχείρημα. Αποτελεί τεράστια ευθύνη και απίστευτη πηγή δύναμης να σου εμπιστεύονται τόσοι γονείς τα παιδιά τους.

Τα κέρδη που αποκομίσαμε είναι πολλαπλά και θα φανούν σταδιακά στο μέλλον. Μα το σημαντικότερο όλων είναι αυτό το μπόλιασμα και οι αληθινές σχέσεις φιλίας, ομαδικότητας και συνεργασίας που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται όλο αυτό το διάστημα ανάμεσα στους μικρούς αθλητές και στα μέλη των σχολών του Δικτύου.

Συνεχίζουμε με αγάπη και υπευθυνότητα τις δράσεις μας και περιμένουμε μαζί μας και τους υπόλοιπους αθλητές μας που δεν μπόρεσαν να δώσουν το «παρών», ευελπιστώντας σε πολύ καλύτερες μέρες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος