FOLLOW US: facebook twitter

Ακαδημία Πανηλειακού: Ξεκίνημα της σεζόν και έναρξη εγγραφών

Ημερομηνία: 04-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ακαδημία του Πανηλειακού ξεκινά από αύριο, Δευτέρα, τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με τις εγγραφές. Διπλωματούχοι προπονητές υπό την καθοδήγηση του προπονητή της πρώτης ομάδας, Γιώργου Κούτση (κάτοχος διπλώματος UEFA PRO), θα αναλάβουν τις προπονήσεις των μικρών ποδοσφαιριστών του Πανηλειακού, ενώ θα γίνονται και εργομετρικές μετρήσεις από επιστημονικούς συνεργάτες, διατροφολόγο, παθολόγο και παιδοψυχολόγο. Υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο Σάκης Θεοδωρακόπουλος.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού αναφέρει:«Η νέα σεζόν στην Ακαδημία του Πανηλειακού αρχίζει. Οι εγγραφές, αρχίζουν την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.Καλούνται οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας να εγγραφούν να προγραμματιστεί η έναρξη των προπονήσεων, το πρόγραμμα και οι φιλικοί αγώνες. Παράλληλα καλούνται και όλα τα νέα παιδιά, όσα ενδιαφέρονται και αγαπούν το ποδόσφαιρο, να εγγραφούν στη μεγάλη ομάδα της Ηλείας, να γίνουν μέλη της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του Πανηλειακού.

Σε κάθε παιδί που θα γράφεται στην Ακαδημία, θα του παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ ένας σάκος, ο οποίος θα περιλαμβάνει μέσα στολή αγώνα (σορτς, φανέλα, κάλτσες), προπονητικό σετ (φανέλα, σορτς, κάλτσες), φόρμα (παντελόνι, ζακέτα), αντιανεμικό, χειμωνιάτικο μπουφάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνο 6995 05747 (Υπεύθυνος Σάκης Θεοδωρακόπουλος) ή καθημερινά στα γραφεία των Ακαδημιών στις εγκαταστάσεις της Συντριάδας, από τις 4:30μ.μ. έως τις 7μ.μ..Γίνε τώρα κι εσύ μέλος της μεγάλης Πανηλειακής οικογένειας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος