FOLLOW US: facebook twitter

Ακαδημία Κενταύρου Μαγούλας: Συζήτηση με Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη

Ημερομηνία: 09-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι δράσεις για τις Σχολές του Δικτύου του Παναθηναϊκού, ανάμεσα σε αυτές και του Κενταύρου Μαγούλας, συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά, το Δίκτυο του Παναθηναϊκού δίνει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές της μεγάλης Πράσινης οικογένειας να έρθουν σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζουν ώστε να κερδίσουν σημαντικές εμπειρίες!

Σήμερα Τετάρτη και ώρα 18:00 οι ποδοσφαιριστές του Πράσινου Δικτύου θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις ερωτήσεις τους στον Τάσο Χατζηγιοβάνη και στον Γιάννη Μπουζούκη, δυο ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού, οι οποίοι εντάχθηκαν στην Ακαδημία του Τριφυλλιού μέσα από το Δίκτυο της ΠΑΕ.

Την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου, οι Υπεύθυνοι και οι Τεχνικοί Διευθυντές των Πράσινων Σχολών είχαν την ευκαιρία να μάθουν τον τρόπο λειτουργίας και την φιλοσοφία που διέπει την Πράσινη Ακαδημία από τον Υπεύθυνο αυτής κ. Βαγγέλη Σάμιο. Στη συνέχεια ο Scouter αυτής κ. Γιώργος Μακρής ανέλυσε στους παρευρισκόμενους τον τρόπο επιλογής και αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο Πράσινο Δίκτυο.

Την περασμένη Παρασκευή και για δυο ώρες οι προπονητές της Πράσινης Ακαδημίας κ.κ. Φώτης Παπαναγής, Αντρέας Ντρένοβα και Άγης Μερεμέτης παρουσίασαν και ανέλυσαν εξειδικευμένες προπονητικές μονάδες καθώς και ένα ολοκληρωμένο εβδομαδιαίο προπονητικό κύκλο για διάφορα ηλικιακά γκρουπ.

Και το Σάββατο, ο Γυμναστής της Ακαδημίας κ. Βαγγέλης Μπέκας ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο τα fun games μπορούν να ενταχθούν στις προπονητικές μονάδες της κάθε ηλικιακής ομάδας και την σκυτάλη πήραν οι Προπονητές Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας κ.κ. Μπαρτζώκας και Θανόπουλος, οι οποίοι ανέλυσαν εξειδικευμένες προπονήσεις τερματοφυλάκων. Απώτερος στόχος της Πράσινης Οικογένειας παραμένει η εκπαίδευση των Σχολών της σε σωστές και στέρεες βάσεις σε αυτό το δύσκολο διάστημα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος