FOLLOW US: facebook twitter

Ακαδημία Αιόλου Πύργου: Ξεκίνησε η νέα ποδοσφαιρική σεζόν

Ημερομηνία: 09-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ακαδημία του Αιόλου Πύργου έκανε γνωστό πως έχει ξεκινήσει η ποδοσφαιρική χρονιά 2022-23, για παιδιά ηλικίας από 4 έως 16 ετών, στα τρία γήπεδα ποδοσφαίρου που διαθέτει, 5Χ5, 8Χ8 και 11Χ11, στην οδό Καταραχίου 2 και στο Κατσικάρι.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας αναφέρει:

«Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στα παιδιά μας και στους γονείς, ξεκινάμε μια χρονιά γεμάτοι αισιοδοξία, διάθεση και αγάπη για αυτό που μας τρελαίνει!

Μέλημά μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση των παιδιών, μέσω μιας επιστημονικά διαμορφωμένης εκπαιδευτικής και αγωνιστικής διαδικασίας, να εξελιχθούν, αρχικά σε σημαντικά μέλη της κοινωνίας κι έπειτα σε καλούς αθλητές, ενστερνιζόμενοι τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, του ”ευ αγωνίζεσθαι” και τις αξίες που διέπουν διαχρονικά την ακαδημία μας.

Στόχοι της Ακαδημίας μας, η κοινωνικοποίηση και η ψυχαγωγία των παιδιών, η μετάδοση σωστής αθλητικής νοοτροπίας και συνείδησης, ο σχεδιασμός και η οργάνωση αθλητικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, καθώς και η προσφορά νέων εμπειριών στον αθλητή!

-Τμήματα Υποδομής από 4 – 16 ετών. Κ6-Κ8-Κ10-Κ12-Κ14 και Κ16 (Β´ ΕΠΣΗ)

-Τρία (3) Γήπεδα Ποδοσφαίρου! 5Χ5, 8Χ8 & 11Χ11

-Εξειδικευμένη προπόνηση ανά ηλικία

-Ασφάλεια χώρου και ασφάλιση αθλητών

-Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με Ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Για πληροφορίες και πρόγραμμα προπονήσεων στα γραφεία του Συλλόγου Καταραχίου 2 και στα τηλέφωνα:

Κ. Σκαρτσιάρης: 2621028685, 6932638388.

email: sportscenter.pyrgos@gmail.com

facebook: Aiolos Pyrgos

Ξεκινά η νέα χρονιά για την ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Σ. Αίολος Πύργου και είναι έτοιμη για μια ακόμη χρονιά γεμάτη παιχνίδι και ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική διαπαιδαγώγηση! Σας περιμένουμε!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος