FOLLOW US: facebook twitter

Αιχμηρή ανάρτηση

Ημερομηνία: 11-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Τη θλίψη της για τις μηνύσεις εις βάρος των τριών παθολόγων εξέφρασε με ανάρτησή της η δ/ντρια του Σταθμού Αιμοδοσίας του ΓΝ Πύργου, Κων/να Πανέτα, εκφράζοντας την απορία της για το ποιος είναι ο ρόλος της διοίκησης σε ένα νοσοκομείο.

Παράλληλα, επισήμανε πως οι γιατροί όχι μονο δεν βοηθιούνται αλλά αντίθετα προπηλακίζονται και βλέπουν διαρκώς άλλα πρόσωπα να παρεμβαίνουν και να τους υποδεικνύουν πώς να δουλέψουν.

«Είναι σεβαστά όλα τα επαγγέλματα σε έναν χώρο υγείας. Αλλα το βασικότερο επάγγελμα, λειτούργημα, μέσα στο νοσοκομείο είναι ο γιατρός. Με την πανδημία γέμισαν τα γραφεία και οι χώροι του νοσοκομείου με κάθε λογής υπαλλήλους , εκτός από γιατρούς (…) Αν κάποιος πάει να ενημερώσει και τον Εισαγγελέα, (στην ουσία τη Διοίκηση προφυλάσσει) δέχεται κάθε είδους κυνήγημα», σχολίασε και εξέφρασε την απορία αν κάποιος ρώτησε πός δύναμη έχουν οι γιατροί να δουλέψουν σε τόσα επίπεδα με ηρεμία , νηφαλιότητα, και αντοχή, σχολιάζοντας πως «όλοι έχουμε τα άγχη μας. Λίγη ευγνωμοσύνη από όλους μας σε αυτές τις ηρωίδες δεν βλάπτει». Αν πω ότι έχει άδικο, ψέματα θα πω…

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 11/02/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος