FOLLOW US: facebook twitter

Αιχμηρή ανακοίνωση Χριστοδουλόπουλου κατά Λυμπέρη

Ημερομηνία: 02-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την κατάργηση επτά κωδικών για έργα του 2020 που θα γίνονταν μέσω της ΣΑΤΑ στηλίτευσε με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, τονίζοντας ότι από τη δημοτική αρχή μεταφέρθηκαν χρήματα  ύψους 583.525,85 ευρώ στον κωδικό εξόδων για δικαστικά έξοδα και έξοδα εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων ή συμβιβαστικών πράξεων, όπως προκύπτει από την «Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος» προκειμένου να γίνει λογιστική τακτοποίηση, μετά την κατάσχεση του ποσού αυτού από τους λογαριασμούς του Δήμου.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοδουλόπουλος κατέθεσε σειρά ερωτημάτων προς τον δήμαρχο κ. Λυμπέρη, σχετικά με νομικές και διοικητικές ενέργειες, και τον μέμφθηκε για επιλεκτικές φιλίες και συνεργασίες.

«Το μόνο σίγουρο κύριε Λυμπέρη είναι αυτό που λέει ο λαός μας “παλιά μου τέχνη, κόσκινο” και χαρακτηρίζει πλήρως και την πολιτική σας σταδιοδρομία.Προτιμήσατε να καταργήσετε 50.000€ από αναπλάσεις, ράμπες και πεζοδρόμια εντός Δήμου, 50.000€ από την επούλωση λάκκων, 283.780€ από την Οδοποιία της Αμαλιάδας, 150.000,00€ από την Οδοποιία της Πηνείας και τέλος 49.745,85€ από την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων, για να τα δώσετε στον φίλο σας και διαχρονικό συνεργάτη σας – μελετητή.Ευτυχώς, οι συνδημότες μας δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Σας αφήνουμε στην κρίση τους!Άλλωστε, οι δρόμοι μας είναι αντίθετοι. Εσείς επιλέγετε τους φίλους και διαχρονικούς συνεργάτες σας – μελετητές, καταργώντας προς όφελός τους έργα που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, ενώ εμείς επιλέγουμε –με όποιο κόστος– το δημόσιο συμφέρον!», ανέφερε στη μακροσκελή ανακοίνωσή του ο κ. Χριστοδουλόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος