FOLLOW US: facebook twitter

Τζάμπα φασαρία

Ημερομηνία: 05-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Επιλογές με σαφή ιδεολογικό χαρακτήρα περιελάμβανε ο –κάτι σαν- ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε χθες από τον Πέτσα, αφού τα περί δομικών αλλαγών αποδείχθηκαν ράδιο αρβύλα – δεν αφήνει ο Σαμαράς ακόμα. Υπουργός δεν πειράχτηκε άμεσα, ούτε καν ο Θεοχάρης.

Και λέμε άμεσα, διότι η αναβάθμιση του Σκυλακάκη σε αναλ. Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη δημοσιονομική πολιτική, όσο να’ναι τον «κόντυνε» τον Σταϊκούρα.

Επίσης, η αναβάθμιση του Νίκου Παπαθανάση σε αναπλ. υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, περιόρισε λίγο τις αρμοδιότητες του Άδ. Γεωργιάδη. Στην κυβέρνηση μπήκε επίσης  ο –κεντροαριστερών καταβολών- Πάνος Τσακλόγλου, μέλος της επιτροπής Πισσαρίδη, ως  υφυπουργός Εργασίας αρμόδιος για θέματα κοινωνικής ασφάλισης,  αφού οι συζητήσεις με τον Μανιάτη ναυάγησαν, προς ικανοποίηση του Χατζηδάκη.

Υφυπουργός Υγείας σε θέματα ψυχικής Υγείας ορίστηκε η βουλευτής Ζωή Ράπτη, κίνηση ομολογουμένως εύστοχη και επικοινωνιακά έξυπνη, και υφυπουργός Περιβάλλοντος για θέματα Προστασίας του περιβάλλοντος ο βουλευτής Νίκος Ταγαράς, για τον οποίο τα πρώτα σχόλια από δημοσιογράφου που καλύπτουν το συγκεκριμένο υπουργείο, μόνο κολακευτικά δεν είναι.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 5/8/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος