FOLLOW US: facebook twitter

Τον Αύγουστο η ρύθμιση

Ημερομηνία: 23-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Τον Αύγουστο θα κατατεθεί τελικά στη Βουλή η ρύθμιση για τα «πυροδάνεια», όπως ανέφερε χθες Ανδρέας Νικολακόπουλος, στο σχέδιο νόμου για το Ιδιωτικό Χρέος και τον πτωχευτικό κώδικα.

Ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ τόνισε πως η κυβέρνηση δεν το έχει εγκαταλείψει το θέμα αλλά θα το ρυθμίσει στο θερινό τμήμα της Βουλής, λαμβάνοντας σχετική διαβεβαίωση από τον αρμόδιο υπουργό Θ. Σκυλακάκη.

Η νέα πληροφορία είναι πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να προβαίνει το Δημόσιο σε σχετική ρύθμιση, με Υπουργική Απόφαση, και εφόσον υπάρχει η ανάλογη συνεργασία  με τον δανειολήπτη, με στόχο τη διευκόλυνσή  του και την εξυπηρέτηση της σταδιακής εφικτής αποπληρωμής του δανείου του.

Το δεύτερο σημείο, στο οποίο θα συμφωνήσουμε με τον κ. Νικολακόπουλο, είναι ότι «η κυβέρνηση θα έπρεπε με σοβαρότητα και εναλλακτικούς τρόπους να επανεξετάσει την τεχνική δυσκολία και να προχωρήσει περαιτέρω πάντα στην κατεύθυνση γρήγορης και αποτελεσματικής επίλυσης».

Διότι μέχρι τώρα, όσοι έχουν κόκκινα «πυροδάνεια», είναι παντελώς αποκλεισμένοι από κάθε πηγή χρηματοδότησης και έχουν «στεγνώσει».

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 23/7/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος