FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση για την Πολιτική Προστασία

Ημερομηνία: 18-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, συναντήθηκε χθες ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, προκειμένου να συζητήσουν για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την Πολιτική Προστασία και την αντιπυρική περίοδος.

Η περιοχή μας είναι παραδοσιακά ευάλωτη σε συμβάντα πυρκαγιών, ενώ ήταν από τις πρώτες που δέχθηκαν το «χτύπημα» του κορονοϊού.

Για τον λόγο αυτό η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το πώς θα επιτευχθεί ο μέγιστος εφικτός συντονισμός σε ανάλογες περιστάσεις μελλοντικά.

«Η Δυτική Ελλάδα είναι ασφαλής και φιλόξενη.

Μπαίνουμε με αισιοδοξία στην τόσο ιδιαίτερη φέτος θερινή περίοδο, παραμένοντας όμως σε πλήρη επιφυλακή και ετοιμότητα, τόσο έναντι της πανδημίας του #Covid19, όσο και έναντι της αντιπυρικής περιόδου.

Για τα ζητήματα αυτά και για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε σήμερα με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Μοιραζόμαστε την κοινή αντίληψη πως η Πολιτική Προστασία δεν αποτελεί “υποχρέωση”, αλλά δικαίωμα της κοινωνίας στην ασφάλεια», ανέφερε ο κ. Φαρμάκης.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 18/6/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος