FOLLOW US: facebook twitter

Συγχαρητήρια από Μαρίνο

Ημερομηνία: 11-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, έδωσε ο δήμαρχος Πηνειού, Ανδρέας Μαρίνος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις και τις επιτυχίες που καταγράφηκαν μέσα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο, λόγω κορονοϊού, περιβάλλον.

«Τόσο οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δήμου Πηνειού που πέτυχαν τον στόχο τους όσο και αυτοί που δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αξίζουν τα συγχαρητήριά μας και την στήριξή μας.

Στα παιδιά που πέτυχαν τον στόχο τους εύχομαι πάντα επιτυχίες και να δικαιώνονται πάντα από τις επιλογές τους.

Στους αποφοίτους που δεν είχαν το ποθητό αποτέλεσμα, θέλω να τους πω ότι οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν εδώ, πάντα υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία αλλά και η εναλλακτική επιλογή» ανέφερε και υπενθύμισε την υποχρέωση της πολιτείας να παρέχει στη νεολαία τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη συμβουλευτική εκείνη που θα τους ενημερώνει για τις δυνατότητες που έχουν και θα τους οδηγεί στις σωστές επιλογές με άρτια επαγγελματική κατάρτιση για μια αξιοπρεπή σταδιοδρομία.

Παράλληλα, ο κ. Μαρίνος συνεχάρη τους γονείς και τους τους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν τα παιδιά και τους δίνουν κουράγιο για να πιστέψουν στις αστείρευτες δυνάμεις τους και τις δημιουργικές τους δυνατότητες.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 11/7/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος