FOLLOW US: facebook twitter

Ο χρόνος θα δείξει

Ημερομηνία: 01-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Δεν πρόκειται να μπω στην ουσία της υπόθεσης.

Τα γνωρίζουμε και τα γνωρίζετε όλοι.

Και να είμαστε ξηγημένοι, εμείς ως δημοσιογραφική οντότητα τα γράψαμε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο κ. Καραμανλής αυτήν τη θλιβερή και εγκληματική ιστορία, και μιλήσαμε με απόλυτη ειλικρίνεια στον ηλειακό λαό, λέγοντας τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, δίχως να υπολογίζουμε διόλου τις πολύ υπολογίσιμες συνέπειες τις οποίες ενδέχεται να υποστεί μία μικρή τοπική εφημερίδα όταν εκθέτει επανειλημμένως μία κυβέρνηση και τον υπουργό της.

Τι να κάνουμε, αυτή είναι η ζωή και αυτή είναι πορεία που χάραξε η «Πρωινή», ήδη από τη νιότη της. Θ’ αλλάξει τροπάρι τώρα, στα γεράματα;

Γνωρίζουν λοιπόν οι πάντες τι έχει συμβεί, όπως γνωρίζουν τι επιπτώσεις έχει η ταφόπλακα η οποία μπήκε στο νομό μας διά χειρός του κ. Καραμανλή.

Σκεφτείτε τι άχτι είχε με τους 160.000 Ηλείους ο κ. υπουργός, που φρόντισε να πάρει μία τέτοια απόφαση εν μέσω κορονοϊού και εθνικού lockdown!

Σιγά μην άφηνε τον ιό να του χαλάσει τη «σούπα».

Ίσα ίσα, σου λέει, να η ευκαιρία, σκεπτόμενος ως τυπικός λύκος που χαίρεται στην αναμπουμπούλα.

Καλά θα κάνει βέβαια να μη χαίρεται και πολύ, καθώς καμιά φορά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και η απόφασή του πιθανότατα δρομολόγησε και άλλες, δυσάρεστες για τον ίδιο, καταστάσεις τις οποίες είτε έχει υποτιμήσει ή τέλος πάντων δεν έχει εκτιμήσει σωστά.

Ο χρόνος θα δείξει.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 01/4/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος