FOLLOW US: facebook twitter

Κόντρα για τον τουρισμό

Ημερομηνία: 10-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Παράλληλα με τη θερμοκρασία που σιγά σιγά ανεβαίνει και αρχίζει να θυμίζει καλοκαίρι, κορυφώνεται και η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με πεδίο μάχης τον τουρισμό.

Μια μάχη που αναμένεται να έχει κι άλλα επεισόδια τις επόμενες μέρες όπου η αγορά θα ανοίγει όλο και περισσότερο.

Αφορμή στάθηκε η διαφημιστική καμπάνια για τον τουρισμό, της οποίας το σποτάκι έχει συγκεντρώσει αμφιλεγόμενα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αποτελεσματικότητά του.

Σε πολιτικό επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ επικέντρωσε την κριτική του για άλλη μία φορά στην εταιρεία Marketing Greece, φωτογραφίζοντας και πάλι τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ουσιαστικά το σποτ αποτελεί αντιγραφή παρόμοιας εκστρατείας μιας εταιρείας καλλυντικών.

Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έκανε λόγο για «fake αντιπολίτευση», κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «υιοθετεί οτιδήποτε ψεύτικο διακινούν τα trolls των 0,60 ευρώ του διαδικτύου. και αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι «η Marketing Greece είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία, θυγατρική του ΣΕΤΕ, ενός από τους κοινωνικούς εταίρους, και του ΞΕΕ

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 10/6/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος