FOLLOW US: facebook twitter

Έφαγε λωτό!

Ημερομηνία: 27-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Άλλα λόγια να…ξεχνιόμαστε από τον Αδ. Γεωργιάδη, ο οποίος ενώ μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήταν ο πιο ένθερμος υποστηρικτής των άκρως επιτυχημένων –όπως δήλωνε– προγραμμάτων τηλεκατάρτισης, λέγοντας μάλιστα πως λάμβανε χιλιάδες mail επιδοκιμασίας από επιστήμονες, χθες πήρε διακριτικά αποστάσεις και από την αξιοπιστία των προγραμμάτων αλλά και από τον Βρούτση.

«Κανένας δεν υπερθεμάτισε για τα voucher.

Αυτό που είπαμε από την αρχή ήταν ότι θέλουμε να αξιοποιήσουμε και το τελευταίο ευρώ από κοινοτικούς πόρους αυτή ήταν η ιδέα που γέννησε την τηλεκατάρτιση.

Όλοι καταλάβαμε ότι από τη στιγμή που θα γίνει πολύ γρήγορα θα ενέχει ένα πολύ μεγάλο ρίσκο, διότι μια διαδικασία που θα κρατούσε μήνες έπρεπε να γίνει σε μέρες και αυτό έπληξε την αξιοπιστία του προγράμματος», είπε στο Mega.

Για το αν μπορεί να έχουν δίκιο τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο κ. Βρούτσης, δήλωσε πως δεν θα δώσει άλλες απαντήσεις για αυτό το θέμα, καθώς είναι υπουργός Ανάπτυξης.

«Οι ερωτήσεις θα πρέπει να απευθυνθούν προς το υπουργείο Εργασίας» είπε, ενώ πριν από 10 μέρες δήλωνε στα «Παραπολιτικά» ότι οι επιστημονικοί κλάδοι δεν έχουν άνιση μεταχείριση και ότι δεν θέλει να ακούει  γκρίνιες «εκεί που δεν χρειάζεται».

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 27/4/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος