FOLLOW US: facebook twitter

Αιρετικά και επίκαιρα: Αναλαμβάνετε την υπεράσπιση παιδεραστών και παιδόφιλων;

Ημερομηνία: 26-02-2021 | Συντάκτης:

Τελικά στη ζωή δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ και δεν πρέπει ποτέ να προχωράς σε εύκολες κρίσεις. Δεν πρέπει ποτέ να κρίνεις ανθρώπους βεβιασμένα και να τους τσουβαλιάζεις, να τους στοιβάζεις σε ντάνες κάτω από ταμπέλες και κατηγορίες. Αυτοκριτικά το αναφέρω πρωτίστως, γιατί πολλές φορές η εμπειρία είναι κακός σύμβουλος και οδηγεί σε βεβιασμένες κρίσεις, λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Κι όλα αυτά διότι έρχεται μία μέρα, που μία «ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια πρωινάδικου ή μεσημεριανάδικου» –πόσο στερεότυπο σχήμα στ’ αλήθεια– βάζει τα γυαλιά σε δήθεν σοβαρούς και ευυπόληπτους δημοσιογράφους, οι οποίοι μονοπωλούν επί δεκαετίες τον δημόσιο λόγο και έχουν καταστήσει τους εαυτούς τους τιμητές, στην πραγματικότητα όμως οιονεί συνομιλητές, της εκάστοτε εξουσίας.

Επαγγελματίες δημοσιογράφοι κατά τα άλλα, που αντί να ελέγχουν την εξουσία, αντί να αναζητούν την αλήθεια, αντί να θέτουν ενοχλητικά ερωτήματα, «παίζουν μπάλα» κατά το κοινώς λεγόμενο, τόσο με την πολιτική εξουσία, όσο και με τους παρατρεχάμενούς της. Θα μου πείτε παντού υπάρχουν αυτά. Τα βλέπουμε διαρκώς μπροστά μας, δίπλα μας, που λέει ο λόγος, με όλες τις εξουσίες και με όλους τους μαϊντανούς και τα λιβανιστήρια της. Αυτό λοιπόν που δεν κατάφεραν τόσοι και τόσοι, απέναντι σε ένα νομικό γρανάζι του βαθέως κράτους, είτε επειδή δεν το θέλησαν, είτε επειδή δεν μπόρεσαν, το κατάφερε μία «λαμπερή παρουσία».

Είμαι πεπεισμένος ότι δεν το περίμενε. Σου λέει, εδώ δεν μασήσαμε με τόσους και τόσους, θα μασήσουμε με την «ξανθιά». Είναι άλλωστε πεπειραμένος τηλεδικηγόρος. Γνωρίζει άριστα το επικοινωνιακό παιχνίδι του θεάματος. Γνωρίζει ότι τα εγκλήματα σε βάρος παιδιών είναι ιδιαζόντως ειδεχθή και γι’ αυτό προκαλούν τον αποτροπιασμό του κοινωνικού συνόλου. Απέναντι σε αυτόν τον αποτροπιασμό επιστράτευσε από την πρώτη στιγμή το χυδαίο και συκοφαντικό υβρεολόγιο, κάνοντας λόγο για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», για «αθεράπευτα ερωτευμένη» μάρτυρα κλπ. Το ίδιο αποπειράθηκε να κάνει και στην εν λόγω εκπομπή. Ωστόσο η παρουσιάστρια έκανε με το καλημέρα σας μία πολύ αμφίσημη εισαγωγή για όσους σπεύδουν να υπερασπιστούν, εν δυνάμει έστω, βιαστές και παιδεραστές, ενώ δεν τσίμπησε ούτε στο δόλωμα του τηλεδικηγόρου, ο οποίος επεσήμανε για την μάρτυρα ότι «διατηρούσε παράλληλη σχέση με άλλον άντρα».

«Και τι μας νοιάζει αυτό, αν είχε κι άλλη σχέση;», τον διακόπτει η «ξανθιά», με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία του και να κλείσει το τηλέφωνο. Προτού το κάνει όμως εξερράγη ρωτώντας, «αυτά θέλατε να με ρωτήσετε;». Περίμενε προφανώς ότι θα είχε την ευκαιρία να μετατρέψει την υπόθεση σε ένα τυπικό  σόου, όπου διάφοροι κοσμικοί συνηθίζουν να «ξεκατινιάζονται», διεγείροντας τα κατώτατα ένστικτα του ηδονοβλεπτικού κοινού. Δεν κατάφερε έτσι να διακριθεί στο «ελεύθερο βούρκου», ένα στυλ κολύμβησης στο οποίο διακρίνεται χρόνια. Θολώνοντας την διάκριση ανάμεσα σε θύτη και θύμα. Μηδενίζοντας την απόσταση ανάμεσα στο δίκαιο και στο άδικο. Επιζητώντας εντελώς προκλητικά, την ελάχιστη κατακραυγή για μία ενδεχομένως διαχρονικά εγκληματική προσωπικότητα και αργότερα, εντός δικαστηρίου, την ελάχιστη ποινή για ενδεχομένως σωρεία εγκλημάτων.

Είναι παντελώς αναξιόπιστοι οι μάρτυρες! Είναι όλα μέρος μιας απίστευτης συνωμοσίας! Είναι τεράστια επιχειρηματικά συμφέροντα στη μέση. Έμπλεξε τις μπουλντόζες στο Ελληνικό και τις επενδύσεις, με τα προσφυγόπουλα που πήγαιναν για μάθημα και δεν ήθελαν να ξαναπάνε, σε έναν άνθρωπο, ο οποίος όπως αναδείχθηκε πρόσφατα, είχε δώσει ήδη πίσω στο μακρινό 1984 αποτυπώματα ως ύποπτος για παρενόχληση. Ίσως το μόνο το οποίο θα μπορέσει τελικά να αξιοποιήσει στο έπακρο ο επαγγελματίας υπερασπιστής βιαστών και παιδεραστών, να είναι η φούρια με την οποία συντάχθηκε η δικογραφία, προκειμένου να βγουν κάποιοι από το κάδρο των ευθυνών. Ας ελπίσουμε μόνο ότι αυτή τη φορά δεν θα τα καταφέρει, γιατί αν μη τι άλλο είναι πολύ καλός στη δουλειά του και βέβαια είναι πάντοτε άξιος ο μισθός του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος