FOLLOW US: facebook twitter

Αιρετικά και επίκαιρα: Τα πυροτεχνήματα του ανασχηματισμού

Ημερομηνία: 07-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Τα πυροτεχνήματα που συνοδεύουν τον ερχομό του νέου χρόνου υποδηλώνουν τις ευχές και τις ελπίδες της κοινωνίας για μια φωτεινή χρονιά. Η λάμψη τους ωστόσο διαρκεί ελάχιστα, καθώς την επόμενη στιγμή σβήνουν.

Το ανάλογο συνέβη και με τα πυροτεχνήματα του κυβερνητικού ανασχηματισμού. Έσβησαν χωρίς την παραμικρή λάμψη, αφήνοντας τον τόπο στο σκότος της ζοφερής υγειονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας.

Πώς αλήθεια θα μπορούσαν να φωτίσουν τον ουρανό μας, όταν σε δύο μόλις μήνες αφανίστηκε ο πληθυσμός μιας μικρής πόλης; Μετράμε σχεδόν 4.300 νεκρούς, καθώς το 80% των απωλειών χάθηκε εκτός των ΜΕΘ από την εγκληματική ιδεοληψία των αρμοδίων να θεωρήσουν τη δημιουργία ΜΕΘ «πεταμένα λεφτά».

Πώς μπορεί να λησμονηθεί το φιάσκο του «επιτελικού σχεδιασμού» του εμβολιαστικού προγράμματος με την υποεκατονταπλάσια διανομή των εμβολίων και χωρίς την παραμικρή αιτιολόγηση της αναβολής των εμβολιασμών;

Ας μη γελιόμαστε. Ο  ανασχηματισμός απλά επιβράβευσε τα εγκληματικά λάθη στη διαχείριση της πανδημίας, το χάος στα σχολεία, το μπάχαλο στην οικονομία.

Όσο για την μονίμως ξεχασμένη Ηλεία, για άλλη μια φορά διαψεύσθηκαν οι τελευταίες φρούδες ελπίδες…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος